Hoe gebruik Semi-Precious Stones


Edelstenen en half-edelstenen zijn gebruikt voor eeuwen in de genezing, de productie van energie en spirituele groei. De stenen kunnen worden gebruikt om de geest, lichaam en geest genezen op verschillende manieren. Wat nodig is er een steen die resoneert met de energie tot bijna elk obstakel te overwinnen.

Instructies

•  Gebruik ruwe edelstenen die in hun natuurlijke vorm te genezen door ze te plaatsen op je lichaam en mentaal te focussen op de emotionele wond. Deze stenen houden de meeste energie, omdat ze in hun natuurlijke staat. Abalone is een grote steen voor dit omdat het versterkt de spieren en helpt bij spinale degeneratie.

•  Plaats een gepolijste steen in je zak om te helpen bij genezing door de hele dag, of doorwerken als je een emotionele boost nodig. Het boek "Gemstone Energy Medicine: Healing Lichaam, geest en ziel" suggereert het gebruik van groene toermalijn voor mannen en roze toermalijn voor vrouwen, als deze steen herstelt en zorgt voor harmonie, en beschermt u tegen de negatieve gedachten van anderen. (Zie referentie 1)

•  Draag een halfedelsteen als een sieraad om zijn macht te vergroten met behulp van het metaal en het ontwerp. Sieraden is een uitstekend middel om een ​​specifiek gezondheidsprobleem of voor het algemene welzijn te pakken. Volgens Solarengergy.com, geboortestenen zijn zeer geschikt voor sieraden en te harmoniseren met het sterrenbeeld van de drager te helpen bij het algehele welzijn. (Zie referentie 2)

•  Gebruik halfedelstenen in het bad, samen met aroma therapie voor de genezing van de geest, lichaam en geest. Perzik, abrikoos en regenboog maanstenen zijn goede keuzes voor het bad, omdat ze een kalmerend effect hebben.

Hints

  • Reinig elke restanten van energie uit de edelstenen voor gebruik door te oordelen dan wierook voor een paar minuten of door het plaatsen in de directe maanlicht 's nachts.
  • Edelsteen genezing niet de plaats van de aanbevolen zorg te nemen van uw arts.