Hoe gebruik Saw Palmetto behandeling van haaruitval

Hoe gebruik Saw Palmetto behandeling van haaruitval

Voor het eerst gebruikt door indianen aan de urinewegen problemen te behandelen, Saw Palmetto is een palm plant afkomstig uit de Atlantische kust in het zuiden van de Verenigde Staten. Steeds populairder als een alternatieve behandeling voor een verscheidenheid van kwalen van haaruitval tot astma, de actieve ingrediënten in Saw Palmetto zijn afgeleid van de kleine, donkere bruine bessen.

Instructies

Leer hoe Saw Palmetto werkt aan de behandeling van haaruitval

•  Houd uw kalende patroon. Zaagbladpalm wordt gedacht bruikbaar bij de behandeling van een bepaalde soort haaruitval bekend als zijn "androgene alopecia." Gekenmerkt door haarverlies bij tempels en de bovenkant van het hoofd, androgene alopecia is een gemeenschappelijk patroon kaalheid dat zowel mannen als vrouwen treft.

•  Gebruik zaagpalmetto aan de 5-alpha-reductase enzym te blokkeren van de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron. Dit natuurlijke proces wordt verondersteld bij te dragen aan androgene alopecia, omdat dihydrotestosteron wordt verondersteld om het begin van kaalheid eenmaal begint veroorzaken en verergeren.

•  Praat met een alternatieve geneeskunde expert als u nog vragen heeft. Als een alternatieve vorm van genoegdoening, zag effecten palmetto's niet grondig bestudeerd door wetenschappers. Claims met betrekking tot de effectiviteit grotendeels zijn gebaseerd op anekdotisch bewijs.

Gebruik Saw Palmetto veilig

•  Lees het etiket van een preparaat van Saw Palmetto extract u van plan bent te gebruiken. Verschillende merken gebruiken verschillende hoeveelheden van de plant actieve ingrediënten, en die je nodig hebt om te weten hoeveel werkelijke zaagpalmetto is opgenomen in elke capsule om de juiste dosering te krijgen.

•  Bepaal uw juiste dosering met de hulp van uw arts. Afhankelijk van uw lichaamsgewicht, moet je ongeveer 160 mg te nemen. 320 mg. van Saw Palmetto elke dag om de gunstige effecten te ervaren. Laat uw dosering niet te verhogen voordat uw arts te raadplegen.

•  Verwacht weinig bijwerkingen, maar u moet zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen vaak gemeld door gebruikers van Saw Palmetto. Deze omvatten stoelgang onregelmatigheden, misselijkheid, maagpijn en, in sommige gevallen, slechte adem.

•  Vermijd het gebruik van Saw Palmetto voor welke reden dan als je vecht een medische aandoening die je hormonen, zoals borstkanker beïnvloedt. Saw Palmetto wordt verondersteld om zowel testosteron en oestrogeen veranderen.

•  Wees voorzichtig met Saw Palmetto als je bloedverdunners of als je een hemofilie. Er zijn meerdere meldingen van Saw Palmetto inducerende hevige bloeden bij patiënten die bezuinigingen hebben geleden geweest.

Hints

  • Je moet altijd bespreken het gebruik van Saw Palmetto met uw reguliere arts voordat u begint met het nemen van het. Dit is vooral belangrijk als u het nemen van voorgeschreven geneesmiddelen voor de behandeling van haaruitval of andere voorwaarden, aangezien actie zaagpalmetto's op je lichaam negatief kunnen interageren met andere geneesmiddelen.