Hoe gebruik Prednison voor Migraine

Een migraine hoofdpijn kunt u stoppen in je tracks als pijn en lichtgevoeligheid stuur je kruipt onder de dekens op zoek naar verlichting in een donkere, rustige kamer. Terwijl het corticosteroïde prednison niet geschikt kunnen zijn voor een migraine, kan het een effectieve behandeling voor langere migraine. Altijd praten met uw arts voor een juiste diagnose en behandeling programma.

Instructies

Hoe gebruik Prednison voor Migraine

•  Bepaal welk type migraine je hebt. Een hardnekkige migraine langer duurt dan drie dagen en zet u op risico van aneurysma's. Een migraine dat duurt minder tijd kan vaak worden behandeld met medicijnen, zoals over-the-counter pijnstillers of prescriptieve triptanen en ergots.

•  Praat met uw arts over een prednison recept om migraine symptomen te verlichten. Uw arts zal voorzichtig zijn met het voorschrijven van dit geneesmiddel als u een verhoogd risico op osteoporose of diabetes hebben, zoals prednison verhoogt de bloedsuikerspiegel.

•  Vul uw recept en nemen zoals voorgeschreven. Prednison vaak toegediend als een "dose pack" om hardnekkige migraine behandelen en voorkomen van een snelle terugkeer van symptomen. Het pakket begint met hogere doses dan versmalt elke dag gedurende de loop van een week.

•  Neem contact op met uw arts als u een dosis om uit te vinden hoe je de situatie om te gaan missen. Verdubbelen nooit opgegeven doses.

•  Neem prednison met voedsel naar de maag irritatie te voorkomen. Uw arts kan één dosis per dag voor te schrijven, die het best ingenomen met ontbijt voor 9 uur Als uw arts heeft u een ander tijdschema, noteer alvast in uw agenda, zodat u eraan herinneren wanneer u de medicatie in te nemen en een alarm instellen om u te vertellen wanneer u uw dagelijkse nemen doseren.

•  Praat met uw arts over het dieet overwegingen. Misschien wilt u een calcium en kalium supplement te nemen, terwijl op prednison te helpen botsterkte en dichtheid te behouden. Hoge inname van natrium en grapefruit of grapefruitsap kan de effectiviteit van uw prednison behandelingen te verminderen.

•  Neem uw ​​medicatie totdat de dosis verpakking wordt gestopt of totdat het tegendeel is aangegeven door uw arts. Heeft prednison niet onmiddellijk te stoppen, maar in plaats daarvan afbouwen van de dosering.

Hints

  • Prednison's bijwerkingen kunnen zijn hoofdpijn, duizeligheid, slaapstoornissen, stemmingswisselingen, acne, lusteloosheid, verminderd libido, zweten en een verhoogde haargroei.
  • Bel uw arts onmiddellijk als u problemen met het gezichtsvermogen, koorts, convulsies, depressie, braken, huiduitslag, hartkloppingen of kortademigheid ondervindt. Frequente prednison behandelingen worden niet aanbevolen voor degenen die het risico van verlies van de botdichtheid, want het is een bijdragende factor. Prednison kan je immuunsysteem in gevaar brengen, dus weg te blijven van zieke individuen en contact opnemen met uw arts onmiddellijk als u bent blootgesteld aan iemand met waterpokken of mazelen. Vertel uw arts als u geen kruidenmiddelen, vooral St. Janskruid.