Hoe gebruik Peppermint Cure Slapeloosheid

Hoe gebruik Peppermint Cure Slapeloosheid

Slapeloosheid kan worden veroorzaakt door alles van stress gezondheidsproblemen. Sommige mensen vechten slapeloosheid jarenlang zonder succes, maar de meeste hebben de neiging om het te ervaren in periodes die komen en gaan als hun levens zijn meer en minder stressvol. De beste manier om slapeloosheid te verslaan is om je niveau van stress te verminderen. Een snelle, gemakkelijke manier om dit te doen is om te profiteren van de verzachtende eigenschappen van pepermunt om tijdelijk te kalmeren uw interne systemen en laat je geest te ontspannen. In dit artikel zullen we bespreken hoe pepermunt gebruiken om slapeloosheid te genezen.

Instructies

Hoe gebruik Peppermint Cure Slapeloosheid

•  Plaats alle gedroogde kruiden in de thee bal. Als u gebruik maakt van verse kruiden, zal u 1/4 kop in plaats van 1/4 theelepel nodig.

•  Kook 4 kopjes water. U kunt het water in een pot te verwarmen op het fornuis of gebruik een magnetronbestendige kom.

•  Steile de kruiden in de thee bal voor 20 minuten. Dit zal een sterke kruiden pepermunt thee te maken.

•  Bewaar de thee in de koelkast totdat je klaar bent voor een kopje zijn. U kunt elke dag te drinken zo veel als 4 kopjes van deze thee. Als u doorgaat met de thee te drinken, zal uw slapeloosheid symptomen verdwijnen.

•  Schenk jezelf een kopje thee. Als het niet warm, opwarmen in de magnetron.

•  Adem de pepermunt aroma van de koffie als je het sip. Pepermunt is goed voor de luchtwegen en helpt je ook duidelijk en kalmeren je geest.

•  Focus op het genieten van de thee. Probeer je gedachten over de manier waarop de warme thee voelt glijden in je keel te houden. Merkt als je spieren te ontspannen en je begint te moe in plaats van moe en slaaptekort geworden.