Hoe gebruik PanOxyl

PanOxyl is een soort over de toonbank medicijnmerk gebruikt om acne te behandelen. PanOxyl bevat 10 procent benzoylperoxide, het actieve ingrediënt te genezen acne. Het wordt gemaakt door Stiefel Labs en is verkrijgbaar bij een groot aantal apotheken en retailers als een facial wash of gel.

Instructies

•  Bevochtig je gezicht met warm water. Neem een ​​kleine hoeveelheid van de PanOxyl gezichtsreiniger en beginnen te bouwen schuim in je handen. De gezichtsreiniger komt in zowel reguliere kracht en maximale sterkte formules. De maximale sterkte is meer geschikt voor ernstige acne.

•  Was de acne getroffen gebieden van je gezicht gedurende ten minste twee minuten. Werk het schuim op je huid door zachtjes masseren van het gezicht. Na een paar minuten kunt u spoelen de PanOxyl van je huid en droog af met een schone handdoek.

•  Blijf de PanOxyl gezichtsreiniger gebruiken een keer per dag voor de eerste week van de behandeling. Aangezien het product bevat benzoylperoxide kan irritatie en overmatig droge huid veroorzaken. Na een week kunt u het gebruik verhogen naar twee keer per dag. De meeste consumenten hun gezicht te wassen eenmaal in de ochtend en eenmaal in de nacht. Als je begint om irritatie te voelen na het gebruik van de PanOxyl twee keer per dag, te verminderen behandeling terug naar een keer per dag.

•  Probeer de PanOxyl gel als je meer van een plek behandeling willen. De gezichtsreiniger is gewoonlijk beter geschikt voor behandeling van het hele gezicht gebied. Met de gel, zal u direct van toepassing de PanOxyl naar de getroffen gebieden een keer per dag in een dunne laag. U zal de gel niet wassen van het gezicht.