Hoe gebruik OTC Medicijnen om wratten te behandelen

Hoe gebruik OTC Medicijnen om wratten te behandelen

Over-the-counter (OTC) geneesmiddelen worden meestal voor het eerst gebruikt door mensen die op zoek zijn naar de behandeling van wratten. Gelukkig OTC behandelingen zijn relatief eenvoudig te gebruiken, goedkoop en effectief voor niet-koppig gezwellen. Helaas kan het gebruik van OTC-medicijnen om wratten te behandelen zijn tijdrovend. Het duurt normaal 2 tot 3 maanden voor de wrat volledig verdwenen en hardnekkige groei niet verdwijnt helemaal. Vaak het immuunsysteem kan het menselijke papillomavirus dat wratten veroorzaakt vernietigen. Indien het immuunsysteem is aangetast, sterker behandeling noodzakelijk zijn.

Instructies

Gebruik OTC Medicijnen om wratten te behandelen

•  Bepaal uw tijdschema voor het verwijderen van wratten. Als de wratten worden veroorzaakt je schaamte of zich verspreiden en wat je nodig hebt om ze snel te verwijderen, kan je beter het maken van een afspraak met uw arts of dermatoloog te zijn. Als ze zijn vrijwel onmerkbaar en je voelt je niet voorgeschreven medicatie nodig, heb je een aantal opties om uit te kiezen in OTC remedies.

•  Inkoop salicylzuur druppels of medicinale patches. Wees er zeker van dat zij ten minste 40 procent salicylzuur voor het beste resultaat.

•  Koop een wrat bevriezen kit. Met deze kits wordt vloeibare stikstof gedompeld welke aan een applicator, waarbij de wrat te bevriezen. Uiteindelijk zal de wrat schurft en vallen af.

•  Was het besmette gebied met antibacteriële zeep en water en daarna goed afdrogen met een handdoek voordat beide behandelingen.

•  Volg aandachtig de instructies die bij een van de OTC-medicijnen die u hebt gekocht. De medicinale pleisters moeten dagelijks worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht voor een maximale doeltreffendheid. De bevriezing kits komen met meerdere schilders in geval koppige gezwellen aanhouden.

Hints

  • Je moet bereid zijn om weken of zelfs maanden te wachten voor de volledige eliminatie.
  • Invriezen wratten kunnen zijn pijnlijker dan het gebruik van salicylzuur als een behandeling.
  • Wratten verwijderen is niet altijd succesvol. Slechts 60 tot 80 procent van wratten verwijderd middels OTC geneesmiddelen.
  • Zelfs wanneer een wrat wordt geëlimineerd, kan terugkeren vanwege het feit dat wratten veroorzaakt door een virus. Als het lichaam het virus niet elimineren, kan meer wratten vormen.
  • Wratten zijn besmettelijk en kunnen vrij gemakkelijk verspreiden van het ene deel van het lichaam naar het andere.