Hoe gebruik Oefening om Beheer rusteloze benen syndroom

Hoe gebruik Oefening om Beheer rusteloze benen syndroom

Het mysterie van de oorzaak van het rusteloze benen syndroom (RLS) biedt weinig kennis van hoe je de symptomen van deze aandoening te beheren. Totdat een definitieve oorzaak wordt bepaald, eenvoudige maatregelen, zoals lichaamsbeweging zijn de belangrijkste opties voor het verkrijgen van opluchting. Een verandering van levensstijl die lichaamsbeweging, goede voeding en medicatie omvat maakt RLS beheersbaar voor miljoenen mensen.

Instructies

•  Zet opzij een bepaalde tijd om te oefenen. Consistentie is van cruciaal belang voor het bereiken van het maximale resultaat voor het regelen van de symptomen van RLS.

•  Kies oefeningen die matig in intensiteit zijn. Onder meer een adequate warming-up en cooling-down segmenten in elke oefening routine.

•  Inclusief het lopen als onderdeel van uw oefening routine. De spieren die je voet te gebruiken zijn dezelfde spieren die de neiging hebben om de griezelig-kruipende sensaties beschreven door RLS-patiënten voelen.

•  Stel de tijd voor de meest intensieve training in het begin van de dag. Voor het slapen gaan, gebruik maken van methoden die zacht is voor de spieren, zoals stretching, yoga en meditatie zijn.

•  beheren de symptomen door toepassing van een warm bad of verwarmingselement voor de training. De warmte verbetert het vermogen van de spier te rekken zonder dat er een spasme of schokkende sensatie.

•  Volg elke oefening routine met een ontspannen tijd in een warm bad. Dit stimuleert het lichaam de bloedsomloop om spierweefsel te vernieuwen.

•  Inclusief het gebruik van je geest tijdens oefeningen. Doe oefeningen die de coördinatie en de gedachte processen vereisen. Dit stimuleert de hersenen hormonen die effectief in het herstellen van de natuurlijke balans te produceren.

•  Neem een moment van diepe ademhaling tijdens de oefening. Het gebruik van de juiste ademhaling technieken verhoogt de hoeveelheid zuurstof beschikbaar is voor transport via het bloed naar de spieren. Dit verbetert de gezondheid van het spier-en zenuwweefsel.

•  Ride een hometrainer voor een alternatief voor het lopen. Dit type oefening voegt spiertonus de spieren actief in RLS. Een matige hoeveelheid spanning is alles wat nodig is voor het verkrijgen van resultaten.

Hints

  • Het bepalen van de hoeveelheid beweging die effectief zijn voor de controle van de symptomen van RLS is is door middel van trial and error. Te veel oefening kan leiden tot symptomen om erger te worden, en te weinig lichaamsbeweging kan een episode triggeren. Het verkrijgen van de juiste balans is essentieel voor het verkrijgen van goede resultaten.
  • Voordat u begint met een oefening programma, zie uw arts voor een volledige controle. Symptomen van RLS kunnen dupliceren andere ziekteprocessen die specifieke behandeling.