Hoe gebruik Mustard om Chronische hoest genezen

Hoe gebruik Mustard om Chronische hoest genezen

Chronisch hoesten duidt over het algemeen een ernstige respiratoire problemen. Echter, als u en uw arts samen hebben gewerkt en kan de bron van het probleem niet te bepalen, kan het een probleem veroorzaakt door je omgeving in plaats van een gezondheidsprobleem. Hoewel dit misschien een bron van troost kan zijn, als je het ergste gevreesd, deze situatie kan het moeilijker zijn om te behandelen, omdat het probleem niet per se eenvoudig te verhelpen met medicijnen. Natuurlijke remedies zijn een goede manier om dit soort kwaal te behandelen, zodat je niet over-medicijnen zelf en ertoe leiden dat uw luchtwegen bijkomende schade. In dit artikel zullen we bespreken hoe om mosterd te gebruiken om chronische hoest te genezen.

Instructies

Hoe gebruik Mustard om Chronische hoest genezen

•  Meng de bloem, eiwit en mosterd samen in de kleine kom. Gebruik een lepel of vork de ingrediënten meng tot ze een gelige pasta.

•  Coat uw borst gebied grondig met Vaseline.The pasta genereren warmte als het zit, zodat de Vaseline voorkomt verbranding en irritatie van de huid.

•  Vouw het deeg omhoog binnen de zakdoek. Het zal een squishy kompres voor je borst te maken.

•  Bevestig het kompres om je borst met de atletische wrap. Niet wikkel jezelf te strak of de mosterd mengsel zal sijpelen.

•  jurken warmly.Even als het warm weer is, op lange slaap broek en een shirt met lange mouwen.

•  Rust voor ongeveer een uur. Als je opstaat, moet je hoest verdwenen. Als op enig moment je borst begint te onaangenaam warm voelen, voeg meer Vaseline en vervang vervolgens het kompres.