Hoe gebruik Monavie voor Candida

Candida is een schimmel die van nature in het menselijk lichaam. Het wordt voornamelijk in de mond en de maag en in de vagina bij vrouwen. Wanneer het groeit overtollige echter veroorzaakt een infectie bekend als candidiasis. De meest voorkomende presentatie van candidiasis is een infectie; in de loop van het leven van een vrouw, ze heeft een kans van 75 procent lijden aan candidiasis in deze vorm op een bepaald punt. Candidiasis kan ook gevolgen hebben voor mensen van wie het immuunsysteem al zwak, zoals mensen met HIV / AIDS. In deze gevallen biedt huiduitslag, blaren of scheuren in de hoeken van de mond.

Een sterk immuunsysteem is belangrijk in het beschermen tegen candidiasis, en het is mogelijk dat MonaVie sap een positieve invloed op het immuunsysteem zou kunnen hebben.

Instructies

•  Als u dus geneigd zijn, drink een glas MonaVie elke dag. MonaVie bevat anti-oxidanten uit fruit, zoals acai, goji en granaatappel, en onderzoek suggereert dat anti-oxidanten kunnen helpen het immuunsysteem. Zo kan MonaVie helpen beschermen tegen candida.

•  Wees op uw hoede van de gezondheidsclaims van MonaVie. Newsweek meldde in augustus 2008 dat het product FDA richtlijnen heeft geschonden door te beweren dat meer voordelen voor de gezondheid dan zijn bewezen hebben. Er is veel onderzoek naar vitamine C's effectiviteit voor het immuunsysteem gezondheid, maar het sap bevat zeer weinig vitamine C.

•  Raadpleeg een arts als u denkt dat u candidiasis hebben. Er zijn een aantal recept en over-the-counter behandelingen die uw arts zal adviseren.