Hoe gebruik maken van sap voor Gezondheid Wanneer HIV Positive

Hoe gebruik maken van sap voor Gezondheid Wanneer HIV Positive

Vloeibare levensmiddelen algemeen gemakkelijker het lichaam te absorberen wanneer iemand HIV positief, vooral wanneer hij weinig of geen eetlust of wordt benadrukt door ziekte en infectie. Veel mensen die HIV positief gebruik maken van sap te bereiden vloeibare voedingsmiddelen die zeer voordelig zijn als onderdeel van een uitgebreid voeding plan om te helpen bij het optimaliseren en hun behandeling kan zijn. Sap wordt gebruikt om de gezondheidsvoordelen van veel groenten en fruit maximaliseren.

Instructies

•  Zoek de markt, groenteboer de meest betrouwbare boer of produceren sectie in uw gemeenschap en winkel ten minste twee of drie keer per week is er een keuken vol verse producten te houden voor het maken van sap.

•  Leer wat groenten en fruit in het seizoen op welke tijden van het jaar waar je woont. Produceren dat wordt lokaal geteeld en in het seizoen is waarschijnlijk frisser op het punt van aankoop.

•  Selecteer de meest verse producten om de voedingsstoffen, vitaminen, vezels en enzymen die je lichaam kan opnemen door het maken van sap te maximaliseren.

•  Gebruik maken van sap om een aantal maaltijden van vast voedsel te vervangen als u last heeft van een zwakke spijsvertering, diarree of andere problemen die het moeilijk maken voor u om te absorberen en de voedingswaarde van uw voedsel te behouden. Zelfs als uw spijsvertering gezondheid is sterk, treden extra voordelen voor de gezondheid van met inbegrip van een regelmatige sap "maaltijd" in uw dagelijkse voedingsplan.

•  Reinig uw systeem met sappen te spoelen toxines helpen van uw nieren, lever en het maag-darmstelsel. Dit zuiveringsproces kan vooral nuttig bij het verwijderen van giftige bijproducten van antiretrovirale geneesmiddelen.

•  Versterk uw spijsvertering door het aanvullen van uw lichaam natuurlijke enzymen met enzymen die je binnenkrijgt van de groenten en fruit die je maken tot sap vorm.

•  Schil de schil van groenten en fruit voordat je sap hen om jezelf te beschermen tegen de inname van pesticiden, andere chemicaliën, wax of bacteriën en vuil.

•  Strain pulp uit je sap voordat uw drankje het.

Hints

  • Winkel voor een goede juicer met een sterke, snelle motor, een ruime sap catcher en een garantie. Uw sapcentrifuge zal waarschijnlijk een van de blikvangers van uw keuken, zodat het geld dat je uitgeeft aan een mooie roestvrijstalen model dat geen vlekken kan heel goed worden besteed. Bovenste plank juicers zijn niet veel duurder dan een goede blender of koffiezetapparaat.
  • Beperk jezelf niet tot vruchten. U kunt uw sapcentrifuge gebruiken om uw gezondheid ten goede komen door het maken van sap of vloeibaar voedsel uit een breed scala van producten, waaronder veel groenten en peulvruchten zoals sojabonen.