Hoe gebruik Lijnzaadolie voor Artritis Symptomen

Hoe gebruik Lijnzaadolie voor Artritis Symptomen

Mensen die artritis hebben - haar belangrijkste symptomen zijn stijve en pijnlijke gewrichten - weten dat helaas is er geen remedie voor hun pijnlijke ziekte. Sommige artritis patiënten kiezen voor FDA-goedgekeurde medicijnen gebruiken om hun pijn te verlichten. Degenen die willen een meer natuurlijke aanpak van artritis pijn te verminderen kan lijnzaadolie gebruiken. De olie is beladen met alfa-linoleenzuur (ALA). ALA is qua samenstelling de omega-3 vetzuren die ontsteking en het risico op hart-en vaatziekten verlagen.

Instructies

•  Aankoop lijnzaadolie verpakt in een donkere of anderszins ondoorzichtige fles. Licht en warmte kunnen de componenten van de olie veroorzaken breken en minder effectief. Daarom voorkomen braden of bakken met lijnzaadolie.

•  WINKEL lijnzaadolie in de koelkast. Let goed op de vervaldatum om bederf te voorkomen. Gooi de olie als het begint te stinken.

•  Roer lijnzaadolie in een groot glas sap bij het ​​ontbijt. Naast het helpen van uw artritis gewrichten, kan de olie helpen reguleren uw spijsvertering voor de dag.

•  Voeg lijnzaadolie aan 1/4 tot 1/2 kopje vetarme cottage cheese. De in de olie vetten beter opgenomen door het lichaam als ze binden aan eiwitten. De nootachtige smaak van lijnzaadolie wordt aangevuld door de kaas smaak aan een gezonde bijgerecht maken.

•  Vervang een lijnzaad-olie op basis van salade dressing voor uw reguliere dressing. Wisk samen 1/2 kopje van lijnzaadolie met een 1/2 kopje olijfolie en vers geperst citroensap, zout en peper naar smaak. De koelkast overgebleven dressing voor de volgende dag.

•  Gemak uw symptomen van artritis met een warme lijnzaad kompres. Gebruik lijnzaadbloem en warm water tot een pasta te maken. Van toepassing op de getroffen gebieden met een warm washandje, het vermijden van contact met open wonden of zweren.

Hints

  • De standaard dosering van lijnzaadolie tot artritis symptomen te verlichten is 1 tot 3 eetl. per dag, maar dit kan variëren afhankelijk van uw lichaamsgewicht. Vraag uw arts om de juiste dosis te bevestigen voor u.
  • Lijnzaadolie is niet veilig om te gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het kan interfereren met de normale hormonen voor deze omstandigheden en veroorzaken de menstruatie.
  • Wees zeer voorzichtig met het gebruik van lijnzaadolie als u zijn gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Het is mogelijk dat de olie over te brengen of verhogen manische episodes.