Hoe gebruik Lijnzaadolie de behandeling van constipatie

Hoe gebruik Lijnzaadolie de behandeling van constipatie

Iedereen heeft constipatie ervaren op een of ander moment. We zouden allemaal graag een makkelijke oplossing voor dit ongemakkelijke probleem, maar het is niet het soort kwaal je vaak wilt bespreken met uw vrienden. De manier om de behandeling van constipatie is om de ontlasting gemakkelijk en tijdig te bewegen. Lijnzaad en lijnzaadolie voorzien u van vezels en andere voedingsstoffen die kunnen helpen verlichten constipatie.

Instructies

•  Begin uw dag af met een glas lijnzaadolie en sap. Voeg 1 el. olie naar 8 of meer gram sap en meng goed. U kunt ook gebruik maken van yoghurt en vers fruit in plaats van een gezonde smoothie te maken.

•  Eet je ontbijt, waardoor je darmen 20 tot 30 minuten om te beginnen met bewegen. Lijnzaad wordt beter in het lichaam opgenomen als je het met voedsel. Blijf dicht bij een badkamer in het geval je snel nodig hebt.

•  Maak een salade dressing met lijnzaadolie, olijfolie en citroensap. Voeg Dijon mosterd als je wilt, en zout en peper. Deze gezonde specerij kan uw gezondheid van het hart en het cholesterolgehalte te stimuleren in aanvulling op het verlichten van uw gastro-intestinale problemen.

•  Gebruik een elektrische koffieboon molen op hele lijnzaad vermalen tot een poeder-achtige substantie. Deze vorm van vlas bevat veel vezels. Het verhogen van de hoeveelheid vezels in het dieet kan zeer effectief constipatie.

•  Voeg gemalen lijnzaad aan uw favoriete voedsel zoals fruitsalade, ontbijtgranen en gebak. Koelkast of ongebruikte zaden te bevriezen voor 3 tot 6 maanden.

•  Houd uw dikke darm gezond, zelfs wanneer u niet verstopt. Op deze manier kunt u pro-actief zijn en de behandeling van constipatie voordat het een probleem wordt. Lijnzaadolie is een goede bron van antioxidanten, die je lichaam kan zuiveren van schadelijke toxines. Ook verhoging van de hoeveelheid water die je dagelijks drinkt. Gebruik partjes citroen en veel ijs om het aantrekkelijker te drinken gedurende de dag.

Hints

  • Lijnzaadolie is gevoelig voor licht en warmte en kan zeer snel bederven. Hou het in de koelkast in een ondoorzichtige verpakking. Als je lijnzaadolie kopen, kijk voor het drukken datum op de fles. U wilt de olie die in de afgelopen 6 maanden voor optimale versheid is ingedrukt te kopen.
  • Je moet niet gebruikt lijnzaad producten als u zwanger bent, borstvoeding of een bipolaire stoornis. Neem contact op met een arts om ervoor te zorgen dat het veilig is voor u voordat u een kruidenmiddel.
  • De nuttige componenten in lijnzaad breken bij verhitting, dus niet gebruiken voor het bakken of frituren.