Hoe gebruik lavendelolie voor Astma

Astma is een chronische medische aandoening die de luchtwegen van een individu en zijn vermogen om te ademen beïnvloedt. Verschillende steroïden en medicinale behandelingen beschikbaar die kunnen helpen verlichten van de symptomen van astma. Als alternatief kunnen individuen essentiële oliën en natuurlijke, homeopathische behandelingen gebruikt om een ​​individu te helpen met astma. Leer hoe je lavendelolie gebruiken voor astma de symptomen van de aandoening te behandelen en u te helpen beter te ademen.

Instructies

•  Test de lavendel essentiële oliën met de astmatische persoon om te bepalen of hij is allergisch voor lavendel. Mensen met astma kunnen iets gevoeliger voor allergieën en geuren. Laat de persoon aan de lavendel ruiken. Als hij niet negatief reageren, ga dan naar stap 2.

•  Adem-lavendel doordrenkt stoom. Stoom kan helpen bevochtigen en open de luchtwegen van een persoon ervaart een astma-aanval. Ondertussen kunnen de lavendel natuurlijk kalmeren en ontspannen spasmen in de longen. Vul een pot of waterkoker met heet water en kook het. Voeg enkele druppels essentiële olie van lavendel. Mager over het warm water met een handdoek over je hoofd te leggen en snuif de lavendel doordrenkt stoom en behandeling van de symptomen van astma. Als alternatief kunt u de lavendelolie plaatsen in een luchtbevochtiger.

•  Wrijf een kruiden-zalf op de borst van de persoon die het ervaart astma. Dergelijke borst wrijft kan worden verkregen bij uw lokale health food winkel, of uit een praktiserend homeopathisch arts. Lavendel borst wrijft in combinatie met andere natuurlijke kruiden kunnen de werkzaamheid van lavendelolie stimuleren om astma te behandelen. U kunt ofwel de aankoop van de rub vooraf gemengd, of druppels van je eigen essentiële oliën toe te voegen. Bijvoorbeeld kan mint dienen als decongestivum. Kamille kan helpen stoppen met het lichaam van de afgifte van histamine. Ten slotte kan marjolein helpen uitbreiden capaciteit van de longen '. In combinatie met de long-ontspannende werking van lavendel, kan de borst wrijven helpen verlichten symptomen van astma en hoesten en ademhalingsproblemen verminderen.

•  Gebruik lavendel olie als basis voor een reed diffuser voor de lange termijn lavendelolie astma behandelingen. Plaats diffusers in de slaapkamer en de gemeenschappelijke ruimtes. Niet alleen kan de lavendel verminderen astma-aanvallen, maar kan ook dienen als een effectieve luchtverfrisser.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het gebruik van lavendelolie in heet water om astma te behandelen, als hete stoom brandwonden kan veroorzaken.