Hoe gebruik Kruiden voor Stress Management

Hoe gebruik Kruiden voor Stress Management

Als je onder stress, wilt u misschien een van de vele kruiden voor stress management die er zijn proberen. Tot op zekere hoogte, moeten we stress. Ik heb bijvoorbeeld een keer mijn vinger gesneden met een mes terwijl de voorbereiding van de lunch. Het deed pijn en ik had eigenlijk een bezoek aan de ER te betalen. Wanneer de schade eerst gebeurde, kon ik de adrenaline voelen. Ik handelde snel en zette druk op uit. Dat was van stress - de adrenaline boost was mijn reactie op stress.

U kunt in de problemen wanneer je lichaam onder stress de hele tijd. Als je spanning constant, vooral het soort dat de meesten van ons elke dag geconfronteerd, zoals werkstress ervaren, kan dit een negatieve invloed hebben op uw lichaam en gezondheid. Gelukkig, het gebruik van kruiden voor stress management kan echt helpen - vooral wanneer gecombineerd met een gezonde voeding en levensstijl.

Hier zijn enkele manieren kruiden kunnen helpen bij het beheren van stress.

Instructies

•  Bereid een sterke oatstraw thee. Oatstraw is een van die kruiden die is zacht genoeg om dagelijks te nemen en is rijk aan mineralen, zoals calcium, die nuttig zijn voor de zenuwen zijn. Steile de kruiden in heet water gedurende tenminste 30 minuten en drink een paar kopjes per dag.

•  Ontspan met kamille na een lange dag. Hoewel het kruid is relatief zacht, is het het beste om deze te gebruiken op een als een noodzakelijke basis. Als je nodig hebt om te ontspannen en tot rust komen, brouwen van een kopje kamille thee.

•  Ja, catnip maakt katten gek, maar het heeft niet hetzelfde effect op mensen. Sterker nog, het is juist het tegenovergestelde. Catnip is een kalmerend middel en zenuwkalmerend, wat betekent dat het kan helpen bevorderen van de slaap en de afwikkeling van de zenuwen. Het is het best gediend als een thee, en is een lid van de mint familie, dus het heeft een aangename smaak. Gebruik kattenkruid alleen op een als een noodzakelijke basis.

•  Gebruik lavendel voor ontspanning. Ja, je kan brouwen lavendel thee of gebruiken in de keuken. Toch geef ik de voorkeur aan de essentiële olie te gebruiken. U kunt een kamer spuiten maken door het combineren van 20 druppels van de lavendel, 1 eetlepel wodka en water in een 4-oz. Spuit fles. Spray de kamer wanneer je begint te nerveus of gestresst voelt.

•  Gebruik ginseng om beter aan te passen. Ginseng is een kruid genaamd een adaptogeen. Dit betekent dat het uw lichaam veel zal helpen met de stress van het dagelijkse leven. Met andere woorden, het zal u helpen beter om stress aan te passen. U kunt het in elke vorm, maar ik heb liever het extract. Vergeet niet om de dosering advies op de verpakking volgen.

Hints

  • Neem contact op met een arts voordat u iets proberen, om ervoor te zorgen dat het veilig is.