Hoe gebruik Kruiden voor haaruitval

Een normale gezonde haargroei cyclus zal duren tussen de 2-6 jaar. Gemiddeld zal een gezonde persona € ™ s haar te laten groeien met een snelheid van 1 cm per maand. Naarmate we ouder worden of lijden aan een ernstige ziekte het zal groeien op een relatief trager tempo. Het haar op ons hoofd niet groeien allemaal tegelijk. Slechts ongeveer 80 procent van de haarfollikels groeien in koor. Tijdens deze periode van groei, wordt de resterende 20 procent rusten. Na een paar maanden is de rust haar valt uit en nieuwe haren groeien in zijn plaats. We verliezen allemaal haar elke dag; gemiddeld 50-100 haren verloren. Overmatig haaruitval kan een aantal oorzaken zoals stress, hormonale onevenwichtigheden, ziekte of een grote operatie, bevalling en sommige medicijnen hebben. In deze gevallen is haaruitval is meestal van tijdelijke aard en het gebruik van kruiden en / of vitamine supplementen kan verminderen haaruitval en het bevorderen van een gezonde haargroei.

Instructies

Hoe gebruik Kruiden voor haaruitval

•  Gebruik paardestaart om de haargroei te bevorderen en versterken het haar. Heermoes is een goede bron van silica, die haar sterk en glanzend kijken houdt. Heermoes bevordert ook de bloedcirculatie naar de hoofdhuid en helpt voedingsstoffen meer gemakkelijk naar het haarzakje. Paardestaart moet niet direct worden genomen als het giftig kunnen zijn als ze in de grond of tabletvorm. U kunt horsetail verkrijgen in een waterige oplossing wordt gebruikt als een shampoo of conditioner van vele reformwinkels.

•  Breng kruiden tincturen, zoals berk en brandnetel direct op de hoofdhuid. Ze zijn zacht en zal je huid niet schaden. Het masseren van deze kruiden regelmatig in je haar zal je haar schoon en glanzend, voorkomen schilferige huid en roos en het bevorderen van een gezonde haargroei.

•  Gebruik shampoos met rozemarijn en salie als scripties stimuleren hoofdhuid circulatie en haargroei. U kunt ook een spoeling met behulp van 15 druppels etherische olie van een van beide of beide gecombineerd in een halve liter water te maken.

•  Pygeum schors is afkomstig van een Afrikaanse evergreen; het remt het enzym 5-alpha-reductase, die DHT- vermindert, en wordt veel gebruikt in heel Europa om mannelijke kaalheid te behandelen.

•  Neem vitamine C supplementen. Vitamine C is een krachtige antioxidant die essentieel voor gezond haar en een tekort kan leiden tot verhoging of haaruitval. Een dagelijkse dosis van 5,000IU zullen gezonde haargroei te bevorderen. Eten bronnen omvatten citrusvruchten, aardbeien, ananas, groene paprika en kruisbloemige groenten.

•  Biotine is een lid van het vitamine B-familie. Het stimuleert de productie van keratine en kunnen helpen verminderen haaruitval en vroegtijdig grijs. De aanbevolen dagelijkse dosis is 150-300 mcg. Eten bronnen omvatten biergist, eigeel, melk en lever.

Hints

  • Drink veel water. Elk onderdeel van je haar is opgebouwd uit bijna een kwart water. Drinkwater regelmatig zal houden je haar gehydrateerd, soepel en flexibel. Dona € ™ t in de verleiding komen om te wachten tot je dorst voelt, tegen die tijd ben je al begint te ontwateren. Drink tussen de 8-10 glazen water per dag.
  • IJzer helpt om zuurstof te transporteren naar je haar. Zuurstofarme haar zal zwak aan de basis en langs de lengte van de streng. U kunt uw ijzerinname verhogen door het eten van mager rood vlees en donkergroene groenten. Je kan ook ijzersupplementen.
  • Als je verliest je haar:
  • Gebruik geen shampoo meer dan een keer per dag.
  • Gebruik geen sterke chemicaliën op je haar niet gebruiken, zoals kleurstoffen.
  • Gebruik een milde shampoo.
  • Laat uw haar niet te krachtig wrijven met een handdoek.