Hoe gebruik je Weight Watchers Online

Weight Watchers is een van de meest bekende gewichtsverlies ondersteuningsplannen. De bijeenkomsten bieden ondersteuning voor de leden als ze werken in de richting van hun doelstellingen van het gewichtsverlies. Met de toevoeging van Weight Watchers Online, kunt u nu dat ondersteuning 24 uur per dag thuis. Er zijn geen excuses meer om niet naar vergaderingen, zolang je het online programma te begrijpen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Weight Watchers Online gebruiken.

Instructies

•  Registreren online bij de Weight Watchers home page. Klik op de "Sign up today" knop om te gaan door de eenvoudige sign-up proces.

•  U ontvangt een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat u heeft geregistreerd. Lees deze e-mail voor nuttige tips voor het gebruik van Weight Watchers Online.

•  Begin met het personaliseren van uw account. Klik eerst op "The Plan" tab. Dit tabblad heeft 4 subrubrieken. Begin met het "gebruik van deze site" subrubriek om de 5 site kenmerken die het meest nuttig voor gewichtsverlies te ondersteunen leren.

•  Onder het tabblad "The Plan", lees "Eerste stappen", "Leven met het Plan," en "Onderhoud van uw gewicht," om een overzicht van Weight Watchers 'Flex Plan krijgen voor gewichtsverlies. Als je zou willen veranderen aan de Core Plan, klik op het plan naam in de linker bovenhoek.

•  Aan de kant werkbalk vindt u het "Plan Manager." Vinden De Plan Manager bevat de Nuttige Tracker en een Recept Builder. De eerste keer dat u klikt op een Plan Manager subrubriek, wordt u liep door een tutorial over hoe je de manager te gebruiken. De Points Tracker tred houdt met de punten die je elke dag hebt gebruikt wanneer u het voedsel dat je eet in te voeren. The Recipe Builder kunt u voor ieder ingrediënt te voeren in een recept een keer, sla het voedsel onder "Bekijk mijn recepten." De Plan Manager kunt u ook uw activiteit niveau elke dag bijhouden.

•  Onder de Plan Manager, klik op de Weight Tracker. De Weight Tracker volgt uw gewichtsverlies per week, zodat u uw voortgang te zien. De eerste keer dat u op de Drijver van het gewicht, wordt u gevraagd om uw startdatum, uw huidige gewicht en je gewicht bijhouden dag bevestigen. Kies een dag om jezelf te wegen elke week om uw vooruitgang consistent te houden.

•  Gebruik het tabblad "Meal Ideeën" om ideeën te vinden voor 3 maaltijden en 1 snack per dag. Zet een vinkje bij de maaltijden die u gebruikt om ze toe te voegen aan uw Points Tracker en boodschappenlijstje. U kunt ook een andere maaltijd optie te kiezen door te klikken op de "swap voor een maaltijd?" pull-down menu.

•  Gebruik het tabblad "My Message Boards" te vinden en te participeren in discussies met andere Weight Watchers Online leden. "Mijn berichten" zal je board discussie opmerkingen opslaan op één locatie voor u.

•  Het tabblad "Food and Recipes" bevat recepten en de meest recente informatie over de voedingswaarde.

•  Het tabblad "Fitness and Health" biedt fitnessapparaten demonstraties, nieuwe ideeën voor fitness en een BMI calculator.

Hints

  • Weight Watchers Online laat een 7-daagse gratis proefperiode. Gebruik dit om vertrouwd te raken met de website en om te beslissen of dit de juiste tool voor u.
  • Gebruik de sneltoetsen Weight Watchers Online biedt. Wanneer u de Recipe Builder gebruiken, hoeft u niet telkens ingrediënten toe te voegen elke keer dat je een bepaald recept te eten. In plaats daarvan voert u de ingrediënten keer, sla het recept om later te openen.
  • Neem de tijd om de Weight Watchers Online features ontdekken. Zoals u bekend met de website te worden, zul je merken dat het een nuttig hulpmiddel voor het bereiken van uw gewichtsverlies doel.
  • Voor inspiratie en motivatie, lees de tab "Success Stories" en het tabblad "Gemeenschap".
  • Aan het einde van de 7-dagen gratis proberen, zal Weight Watchers de creditcard die u ingeschreven voor een 3-maanden schema op te laden. Als u liever betalen voor een 1-maand plan, moet u de factuurgegevens in uw profiel te wijzigen.