Hoe gebruik je "The Secret" voor Perfecte Gezondheid

Hoe gebruik je "The Secret" voor Perfecte Gezondheid

Hoe gebruik je "The Secret" voor Perfecte Gezondheid. Holistische gezondheid brengt ons veel inzicht in de geest lichaam verbinding. Door te focussen onze gedachten en energie op positieve gedachten, zijn we beter in staat om de genezing te bevorderen in ons lichaam. Beginselen uit Rhonda Byrne's boek "The Secret" spiegel deze filosofie en zijn van groot nut bij het omgaan met ziekte. Volg de onderstaande stappen en beginnen om de gezondheid te trekken om je geest, lichaam en ziel.

Instructies

•  Gebruik je fantasie en geloof je in perfecte gezondheid. Stel je voor hoe een gezond lichaam zou voelen en vast te houden aan dergelijke gevoelens. Herinneren aan een verleden tijd toen je in goede gezondheid of foto zelf zo sterk, energiek en pijnvrij.

•  krijg je een duidelijk beeld van wat u wilt zien. Knip plaatjes van mensen met een gezond lichaam en doe ze in een plek waar je ze elke dag ziet. Dergelijke foto's dragen positieve energie die je aantrekkingskracht zal toenemen tot wellness.

•  Noteer een aantal positieve affirmaties over uw gezondheid. Bijvoorbeeld: "Ik krijg gezonder elke dag," of "Mijn lichaam is slank, sterk en vol energie." Dan besteden 10 tot 20 minuten per dag mediteren op deze positieve affirmaties.

•  Zoek de dingen die je inspireren en ervaar ze regelmatig. Wanneer je voelt vreugde, zal de wet van de aantrekkingskracht meer vreugdevolle energie in je leven brengen. Ga voor lange wandelingen in de natuur of luisteren naar inspirerende muziek. Iets dat maakt je kalm en in vrede zal wonderen doen voor je lichaam te voelen.

•  Laten gaan van negatieve emoties. Vasthouden aan woede, wrok of angst zal zich uiteindelijk manifesteren als ziekte. Als je emoties diep zitten, raadpleeg dan een counselor of psychiater om u te helpen door ze te laten werken.