Hoe gebruik je Sint-Janskruid om blaasproblemen Behandel

Hoe gebruik je Sint-Janskruid om blaasproblemen Behandel

Blaas problemen kunnen pijnlijk en onhandig zijn, vooral als de problemen in verband met incontinentie. Hoewel er over-the-counter remedies beschikbaar zijn, niet iedereen houdt ervan om de bijwerkingen te riskeren, en sommige mensen de voorkeur om het probleem op een meer natuurlijke manier te behandelen. Een alternatieve manier van behandelen blaasproblemen is aan Sint-Janskruid te gebruiken.

Instructies

Vermijd Gênant Incontinentie met St. Janskruid

•  Bezoek uw arts om ervoor te zorgen dat er niet een of andere onderliggende medische probleem waardoor uw blaasproblemen. Sereuze medische aandoeningen, zoals diabetes of infecties, blaas kan leiden tot problemen. Dergelijke omstandigheden zullen niet worden verlicht door het gebruik van sint-janskruid.

•  Praat met uw arts over uw keuze naar St. Janskruid gebruiken en een beoordeling van een lijst met uw huidige medicatie met hem. Sint-Janskruid kan de werkzaamheid van veel medicijnen gebruikt om hart-en vaatziekten, depressie, epilepsie en bepaalde vormen van kanker te behandelen beïnvloeden.

•  Aankoop of bereiden van een tinctuur van St. John's Wort, de aanbevolen voorbereiding op blaasproblemen. De tinctuur duurt ongeveer 3 procent van het werkzame bestanddeel, hypericine bevatten, per dosis.

•  Kijk voor gestandaardiseerde bereidingen, die zijn bewerkt om ervoor te zorgen dat elke dosis bevat het minimumniveau van hypericine. De aanbevolen doseringen van verschillende merken variëren sterk en niet-gestandaardiseerde kruiden hebben geen garantie potentie.

•  Neem ten minste 5 tot 10 druppels van Sint-Janskruid tinctuur dagelijks aan incontinentie en blaas problemen te behandelen. Gebruik de tinctuur op specifieke tijden als je een patroon in de timing van uw blaas problemen opmerken. De aanbevolen dagelijkse dosis voor een volwassene is 300 mg. 3 keer per dag als je gebruik maakt van een oplossing die 3 procent hypericine.

Maak een St. Janskruid tinctuur

•  Steile het kruid in alcohol om de maximale geneeskrachtige essentie halen. Een tinctuur kan met wat in het traject van 40 tot 200-proof alcohol. Veel mensen geven de voorkeur aan steile kruiden in wodka bij het maken van tincturen.

•  Place 2 oz. van gedroogde Sint-Janskruid in een pint van alcohol.

•  Laat het mengsel gedurende 5 tot 7 dagen te gaan staan. Gedurende die tijd af schud de fles om de kruiden gelijkmatig verspreiden.

•  Zeef het mengsel aan het einde van de week, gooi de St. John's Wort en het plaatsen van de vloeistof in kleine flesjes met druppelaar deksels.

Hints

  • Vermijd overmatige blootstelling aan de zon sinds sint-janskruid veroorzaakt lichtgevoeligheid.
  • Zoek een alternatieve methode van anticonceptie als je op orale anticonceptiva en van plan om St. John's Wort regelmatig gebruikt. Sommige studies suggereren dat Sint-Janskruid de absorptie van de pil kan versnellen, waardoor het niet effectief.