Hoe gebruik je psychologische behandeling van hypertensieve patiënten

Hypertensie, de voorwaarde dat de bloeddruk die consequent is verhoogd boven normaal, heeft een verscheidenheid aan bekende oorzaken, waarvan één spanning. Veel mensen leiden een druk, stressvolle leven. Ondanks hun inspanningen om voldoende hoeveelheden van de slaap en lichaamsbeweging te krijgen op regelmatige basis en op andere stress management technieken gebruiken, veel mensen die lijden aan hoge bloeddruk strijd met het houden van hun stress onder controle. Een chaotisch gezinsleven, stressvolle werkomgeving, overladen lesrooster en veeleisende sociale relaties kan toevoegen aan stress en maken het moeilijk om goed te hoge bloeddruk te beheren. Psychologische behandeling gericht op het beheer van stress kan helpen bij het beheren van hypertensie.

Instructies

•  Zoek een therapeut of psycholoog die gespecialiseerd is in stress management. Vraag de arts de behandeling van uw hoge bloeddruk voor een verwijzing of een verwijzing dienst, zoals Vind een Therapeut.

•  Werk samen met uw therapeut of psycholoog om alle van de redenen dat je gestresst bent ontdekken. Zodra u deze oorzaken hebben ontdekt, samen met uw therapeut of psycholoog om te leren en maken gebruik van stress management technieken om uw stress te verminderen.

Een verscheidenheid aan therapieën en technieken kunnen worden gebruikt, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren en de therapeut of psycholoog die u kiest om te werken met. Kunstzinnige therapie en cognitieve gedragstherapie zijn gemeenschappelijke therapie methoden die worden gebruikt om stress te verminderen. Stress management technieken vaak toegepast in psychologische behandeling omvatten meditatie en biofeedback, evenals het leren hoe om tijd te beheren en een georganiseerde werkplek en leefomgeving te behouden.

•  Volg elke drie maanden met de arts die de behandeling van uw hoge bloeddruk te hebben uw bloeddruk gecontroleerd en uw bloeddruk medicatie aangepast.