Hoe gebruik je Neuro Linguïstisch Programmeren om gedrag te veranderen

Hoe gebruik je Neuro Linguïstisch Programmeren om gedrag te veranderen

Met zijn wortels in het menselijk potentieel beweging van de jaren 1970, de neuro linguïstisch programmeren zelfhulp curriculum wil verandering in gedrag te induceren door het veranderen van mentale "kaarten." Het is de bedoeling om te veranderen hoe we onze ervaringen te bekijken: verleden, heden en toekomst. Zogezegd, een persoon hervormt zijn of haar kaart door modellering, bijpassende gedrag en vooruitzichten aan die van succesvolle mensen. Er wordt gezegd dat mensen NLP kunnen gebruiken om slecht gedrag te veranderen, zoals te veel eten, roken, nagelbijten of overmatig drinken.

Instructies

Zoek uit of NLP is geschikt voor u

•  Zoek op internet naar informatie over de geschiedenis en de praktijk van NLP. De NLP Basics website is een geweldige plek om te beginnen (zie bronnen hieronder).

•  Denk na over het gedrag in je leven dat je zou willen veranderen. Voeg deze aan uw zoekcriteria uit te vinden hoe NLP pakt deze problemen.

•  Probeer een aantal van de oefeningen die je vindt bij de NLP Marin website (zie bronnen hieronder). Focus vooral op die oefeningen met geleide fantasie.

•  Bepaal in je eigen geest hoe comfortabel je je voelt met deze ervaring. Als u op "uitgeschakeld" of "snap het niet," NLP is misschien niet de beste keuze voor jou.

Beslis Hoe gebruik Neuro Linguïstisch Programmeren

•  Verzamel de feiten die je hebt geleerd over NLP in relatie tot uw eigen behoeften. Het testen van die technieken die veilig autodidact kan zijn. Bijvoorbeeld, kunt u een populaire techniek die bekend staat als "de Swish" aan de Speak Like a Pro website te leren (zie bronnen hieronder). U kunt basisoog toegang signalen op de site Smart Driving Web oefenen (zie bronnen hieronder).

•  Ga op zoek naar een huisarts als je bepaalde gedragingen kunnen het best aangepakt door professionele hulp in plaats van zelf-hulp.

Kies een Practitioner en verander je gedrag

•  Noteer alle vragen wilt u een beoefenaar vragen over NLP en uw specifieke doelen.

•  Gebruik een directory (telefoon of internet) of vraag een vriend om te helpen leiden u naar een arts. Neem contact op met een of meer van de genoemde, bij voorkeur via de telefoon mensen, en stel je vragen.

•  Maak een afspraak met de persoon die het meest bevredigend lijkt.

•  Samenwerken volledig met uw huisarts voor het beste resultaat.

•  Verwacht prive-sessies te variëren in prijs van matige tot duur.

Hints

  • Neuro Linguïstisch Programmeren is een breed en gevarieerd praktijk. Effectief te gebruiken, gericht op de specifieke gedragingen zou je willen veranderen en de NPL methoden die van toepassing zijn op deze gedragingen.
  • Het belangrijkste onderdeel van NLP is visualisatie, dat wil zeggen, het maken van een zeer specifiek mentaal beeld en het wijzigen van het op wil. Op deze manier mensen hebben slechte gewoonten te overwinnen, verhoogden hun effectiviteit op het werk en hun sociale leven verbeterd.
  • Ernstige psychische of emotionele stoornissen (klinische depressie, schizofrenie) en fysieke kwalen (migraine, ernstige chronische pijn) moet de behandeling door een gekwalificeerde arts. Pogingen tot zelf-behandeling kan deze aandoeningen verergeren.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.