Hoe gebruik je natuurlijke remedies voor Allergieën

Hoe gebruik je natuurlijke remedies voor Allergieën

Allergieën zijn gebeuren als je immuunsysteem reageert te heftig pollen, schimmels, gras, huidschilfers en cosmetica. Eenmaal blootgesteld, produceert het lichaam histamine of leukotriënen. Symptomen zijn onder meer een loopneus, jeukende keel, congestie, niezen, hoesten en tranende ogen. Antihistaminica behandelen allergieën zijn populair, maar hebben vaak ongewenste bijwerkingen, zoals slaperigheid, depressie en duizeligheid. Maar er zijn natuurlijke remedies voor allergieën.

Instructies

•  Praat met uw arts. Er kunnen enkele contra-indicaties voor bepaalde natuurlijke remedies, vooral als u chronische aandoeningen of op bepaalde medicijnen.

•  Ga veganistisch. Een veganistisch dieet bestaat uit alleen plantaardige producten; geen dierlijke producten zoals eieren en zuivel. Sommige allergieën worden veroorzaakt door het vrijkomen van leukotriënen. Leukotriënen vrijgegeven door de aanwezigheid van arachidonzuur, die alleen in dierlijke producten.

•  Probeer sommige kruidengeneesmiddelen. Brandnetel, ephedra, knoflook en echinacea kunnen allemaal worden gebruikt om allergieën te behandelen met verschillende tarieven van succes. Dubbel te controleren met uw arts al, omdat sommige van deze kruiden kunnen chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk verergeren.

•  Verhoog uw groenten en fruit inname. Groenten en fruit bevatten flavonoïden of bioflavonoïden die fruit en groenten hun kleur geven. Flavonoïden kan helpen verminderen histamine en leukotriënen productie.

•  Neem Omega-3 vetzuren. Mensen die veel van voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren, zoals zalm, tonijn en walnoten te eten hebben niet zo veel allergieën als anderen.

•  Zoek een aantal lokale honing. Het moet honing lokaal op uw gebied. Markten veel boeren 'verkopen lokale honing. De bijen gebruiken dezelfde pollen aan de honing die je allergisch voor bent te maken, en de inname van de honing is een natuurlijke remedie voor allergieën voor pollen.

•  Drink wat appelazijn. Hoewel dit lijkt misschien nare te nemen, veel mensen melden een gemak van hun symptomen door het nemen van een 1/8 kopje azijn een keer per dag.