Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen Poison Ivy

Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen Poison Ivy

Roodheid, jeuk, blaren, druipende en korstvorming zijn allemaal ongemakkelijk en soms pijnlijke symptomen van poison ivy. Anti-inflammatoire, samentrekkend en antibacteriële kruiden werken best om het probleem te behandelen. Mits goed gebruikt, kunnen ze hulp te bieden en de snelheid van de genezing van poison ivy huiduitslag. Gif eik en sumak kan op dezelfde manier worden behandeld.

Instructies

•  Kies een paar verse weegbree bladeren. Was ze, puree en gelden als een kompres op de getroffen gebieden. Weegbree bladeren zijn antimicrobiële, anti-inflammatoire en ze sneller helen.

•  slice open een aloë vera blad. Pak de gel en rechtstreeks van toepassing zijn op de uitslag. Aloë vera is antibacterieel, anti-inflammatoire en versnelt het genezingsproces.

•  Breng toverhazelaar extract als nodig is om de getroffen gebieden. Dompel een schone doek in de vloeistof en drapeer het over de huid. Toverhazelaar is koelen en drogen en jeuk te verzachten.

•  Pureer komkommer in een blender en de puree rechtstreeks van toepassing op de huid. Dek af met een schone, katoenen doek. Herhaal dit zo vaak als nodig is. Komkommer koelt en kalmeert de jeuk gepaard met Poison Ivy.

•  Bevochtig een regelmatige theezakje en gelden voor de uitslag. Thee bevat looizuur dat ontstoken weefsel samentrekt en verlicht jeuk.

•  Doe havermout in een schone kaasdoek of sok. Bind ze op en gebruik de doek of sok als een washandje in een warm bad. Voeg 3 tot 5 druppels pepermunt etherische olie aan het bad. De haver stopt jeuk en de pepermuntolie zal de uitslag te koelen.

Hints

  • Als u gevoelig bent voor poison ivy uitbraken zijn, laat weegbree groeien in uw tuin. Het is een gemeenschappelijk onkruid in de meeste van Noord Amerika. U kunt een commerciële aloë vera gel te gebruiken in plaats van de verse bladeren. Controleer het etiket om er zeker van het product bevat pure aloë vera gel. Komkommerplakken kan direct op de huid plaats van puree. Green, zwart of oranje theezakjes worden gebruikt voor de koffie behandeling.
  • Als de rook van brandende poison ivy is inademing of bij de olie heeft gekregen in de ogen, zoek professionele medische hulp onmiddellijk. Ernstig ongemak, jeuk, branderig of infecties zijn ook indicatoren dat een arts moet worden geraadpleegd. Vermijd het gebruik van zware crèmes of zalven die val vocht aan de uitslag. Dit zal de uitslag te verlengen en weinig om de genezing te versnellen doen. Gebruik niet meer dan 3 tot 5 druppels pepermunt etherische olie in het bad. De olie is zeer geconcentreerd en kan de huid irriteren als het gebruikt wordt in grotere hoeveelheden.