Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen levercirrose

Cirrose van de lever wordt gekenmerkt door de onnatuurlijke functie van deze vitale organen. Met cirrose, de lever begint littekenweefsel tegen schade die wordt veroorzaakt door ontsteking en stervende levercellen vormen. Deze aandoening kan worden behandeld door middel van tal van medische behandelingen; Er zijn echter ook verschillende natuurlijke remedies die de ernst en duurte van deze ziekte.

Instructies

•  Giet 1 theelepel vloeibare glucose het in een glas. Vul de rest van het glas met water en roer het mengsel enkele minuten. Verbruiken drie keer per dag. De beste manier om dit mengsel adequaat drank is een glas in de ochtend, een in de middag en een 's nachts.

•  Juice twee sinaasappels en giet het sap in een klein glas. Drink dit vers sinaasappelsap op een lege maag eerste ding in de ochtend. Herhaal elke ochtend voor een volle week. De enzymen en vitaminen in vers geperst sinaasappelsap helpen herstellen van de schade die is aangericht aan je lever.

•  Neem een volledige citroen en knijp al het sap uit het in een glas. In hetzelfde glas, giet minimaal 100 ml water en meng de ingrediënten. Voeg een kleine hoeveelheid zout en drink dit mengsel driemaal daags een maand lang. Het citroensap helpt bij het verwijderen van je lever.

•  Was de vier Heilige vijgenbladeren grondig. Pureer ze met elk type van kandijsuiker. Vul een middelgroot glas met water en giet het gebroken vijgenbladeren en kandijsuiker in het glas. Roer het mengsel enkele minuten en neemt minstens tweemaal per dag.

•  Mix verschillende witte radijs bladeren met een glas gekoelde water. Nadat u de bladeren in het water hebben puree, voeg een kleine hoeveelheid suiker voor de smaak en meng gedurende enkele minuten. Met een lege maag, elke ochtend consumeren dit mengsel zolang als gewenst. Dit mengsel voordelen van uw lever door het verwijderen van uw systeem en u te voorzien van essentiële vitaminen en mineralen.

Hints

  • Altijd bezoek aan uw arts op een regelmatige basis als je deze aandoening.