Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen Diarree

Het lijkt erop dat de diarree optreedt nooit wanneer het handig is. Of u nu op kantoor, op school of nog erger, op een datum, diarree kunt u stoppen in je tracks. Hoewel er heel wat van medicijnen die de behandeling van diarree, veel van deze producten hebben bijwerkingen die minder wenselijk zijn dan wat ze te behandelen. Natuurlijke remedies voor diarree zal u voorzien van de verlichting die u nodig hebt met geen bijwerkingen.

Instructies

Natural Cures voor Diarree

•  Neem een totaal van een theelepel gember sap en meng het met 1/2 kop kokend water. Meng de gember sap in het kokende water gedurende een aantal minuten. Laat het mengsel voldoende drank koelen. Verbruiken de drank terwijl het nog warm is ieder uur tot uw diarree is verdwenen.

•  Meng een 1/2 theel. citroensap en een halve theelepel gember sap met a1 / 4 theelepel. peper poeder. Nadat u voldoende hebben gemengde deze ingrediënten, verbruiken twee keer per dag. Deze natuurlijke remedie is gevonden dat een snelle manier om de symptomen van diarree elimineren.

•  Verzamel zwarte peper en kelp sap en een kopje water. Voeg een totaal van 3 theel. zwarte peper en 1 1/2 theelepel. van kelp sap tot en met 2 kopjes water. Meng de ingrediënten gedurende enkele minuten en verbruikt. Als u gebruik maakt van kraanwater, zorg ervoor dat het water eerst te koken om alle verontreinigingen die kunnen worden in het water te verwijderen.

•  Consumeer een totaal van 1 tl. appelazijn met een glas water vóór de eerste van elke maaltijd, totdat de symptomen van diarree zijn afgenomen. Als u chronische diarree, zal deze natuurlijke remedie je maag van kramp en de symptomen verschijnen houden.

•  Eet veel brood en kaas wanneer u diarree, omdat de extra koolhydraten en eiwitten zal helpen stollen uw ontlasting.

Hints

  • Drink veel water om uitdroging te voorkomen.
  • Eiwitten en koolhydraten zullen nederlaag diarree helpen.
  • Overmatige diarree die langer duurt dan een paar dagen nodig heeft door uw arts worden gecontroleerd.