Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen Boeren

Plotselinge boeren kan een romantische situatie te ruïneren of injecteren een nota van onhandigheid in een zakelijk gesprek. Hoewel er is een tijd en plaats voor boeren, proberen om een ​​pijnlijke situatie te voorkomen begint met het kijken naar wat je in je lichaam. Er zijn verschillende natuurlijke remedies die het probleem waar het begint zal aanvallen.

Instructies

•  Vul een glas met 8 oz. koud water en voeg twee druppels pure mint essentie. Roer dit mengsel gedurende enkele seconden, totdat de munt essentie volledig is vermengd met het water. Drink het mengsel dagelijks gedurende 2 weken om oprispingen te verminderen, en om ook te helpen uw spijsvertering.

•  Meng 1 theelepel. limoensap en 1 theelepel. cider azijn met 8 oz. koud water. Drink dit mengsel voor elke maaltijd te helpen verminderen het even welk type van de spijsvertering probleem dat boeren kunnen veroorzaken.

•  Brew een kopje gemberthee elke ochtend en avond om oprispingen te verminderen gedurende de gehele dag. Gember thee heeft een aantal eigenschappen die bekend zijn bij de spijsvertering te vergemakkelijken en helpen om boeren op de baai.

•  Chew een teentje blad fris na elke maaltijd van oprispingen te houden. Verse knoflook bladeren kalmeren het spijsverteringsstelsel, en gas te onderwerpen weerhouden voortvloeien.

•  Slik een hele knoflook knop op een lege maag met 8 oz. water dagelijks voor elk type gasvorming voorkomen. Dit is een effectieve natuurlijke remedie om het spijsverteringsstelsel, dat ook overmatig boeren zal elimineren verbeteren.

•  Voeg 2 tl. van zuiveringszout tot een volledige 8-oz. glas water en roer tot de baking soda volledig is opgelost. Dit mengsel is een geweldige manier om direct oprispingen te elimineren.

Hints

  • Kauwgom kan ertoe leiden dat u de lucht slikken. Als je bang bent van boeren zijn tijdens een belangrijk gesprek of datum, af te zien van kauwgom. Vertraag je eet, als het consumeren van voedsel in een snel tempo kan lucht veroorzaken aan uw maag, die vervolgens zal u doen oprisping vullen.
  • Als je een scherpe pijn in je maag en het gaat niet weg voor enkele uren, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.