Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen blaasinfecties

Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen blaasinfecties

Blaasontstekingen gepaard gaan met symptomen van pijn boven het schaambeen en in de onderrug, frequente aandrang om te plassen, en pijnlijk of branderig plassen. Natuurlijke remedies kunnen helpen bij de bestrijding van de infectie en de pijnlijke symptomen. Echter, moet u een arts te raadplegen voor een behandeling met antibiotica om te voorkomen dat de infectie zich verder verspreidt of erger worden.

Instructies

•  Drink 1-1 / 4 kopjes ongezoete cranberrysap per dag om bacteriën te voorkomen dat het naleven van de plasbuis en de blaas. Door te voorkomen dat de bacteriën uit te steken, u in staat te stellen door de urine worden gewassen. Cranberry sap zal de genezing tijd van blaasontstekingen versnellen.

•  Neem drie capsules van 400 tot uvaursi drie keer per dag 500 mg aan het plassen te vergroten en infecties te voorkomen. Uvaursi is ook een krachtige anti-inflammatoire en verder irritatie van de urinewegen en de blaas te voorkomen.

•  Neem 1 theelepel. van Oregon graperoot tinctuur drie keer per dag om de bacteriën die blaasontstekingen veroorzaken te doden. Oregon graperoot zal ook voorkomen dat bacteriën uit het vasthouden aan de blaas voering, hetgeen zal bijdragen tot het uit te spoelen tijdens het plassen.

•  Steile 1-2 tl. gedroogde heemstwortel in 1 kop kokend water gedurende 15 minuten. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink 1 kop thee verdeeld in drie doses gedurende de dag. De vacht van de urinewegen met heemstwortel om verdere ontstekingen te voorkomen en verlichten de pijn die blaasontstekingen begeleidt.

•  Steile 1 theel. gedroogde cornsilk in 1 kop kokend water gedurende 15 minuten. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink 2 tot 3 kopjes cornsilk thee per dag, terwijl die lijden aan blaasontsteking aan de urinewegen te kalmeren.

Hints

  • Terwijl je ervaart een blaasontsteking, veel drinken. Minstens acht glazen per dag zal helpen spoelen schadelijke bacteriën uit de urinewegen en de blaas. Vaak urineren, tenminste driemaal per dag, om bacteriën te verwijderen. Elk van de bovengenoemde kruiden kunnen worden genomen in capsule of tinctuur vorm als het meer beschikbaar. Raadpleeg de aanwijzingen van de fabrikant voor dosering informatie.
  • Als u vermoedt dat u een blaasontsteking, raadpleeg dan een gekwalificeerde medische professional onmiddellijk. Indien onbehandeld, kunnen infecties zich uitbreiden naar de nieren en ernstige of blijvende schade. Niet veenbessen vervanging voor antibiotica als je blaasontsteking. Echter, als u last heeft van terugkerende blaasontstekingen, ongezoete cranberrysap is een krachtig preventief. Drink niet meer dan 5 kopjes van cranberry sap in een periode van 24 uur, omdat het de urine kan verzuren. Laat uvaursi niet nemen voor meer dan 7 dagen, tenzij je onder medisch toezicht. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als u lijdt aan nieraandoeningen of ontsteking van het darmkanaal.