Hoe gebruik je natuurlijke remedies te behandelen Alcoholisme

Alcoholisme is medisch en psychologisch behandeld, maar er kunnen natuurlijke remedies, ook. Sommige beoefenaars suggereren dat bij regelmatig gebruik, kan deze natuurlijke remedies helpen verlichten de pijn van deze ziekte.

Instructies

Natural Remedies bekend te behandelen Alcoholisme

•  Verzamel minstens een dozijn appels en bewaar ze in de koelkast. Om de drie uur, eet een appel omdat dit gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Appels worden gedacht aan dronkenschap en alcohol uit het lichaam, waardoor de wachttijd voor alcoholisme kunnen verminderen verwijderen.

•  Neem 8 liter water en meng er vijf data. Wrijf de data met een lepel in het water, zodat de sappen van de data worden gehaald. Drink dit mengsel twee keer per dag gedurende een maand. De voordelen van dit mengsel helpt de hoeveelheid giftige stoffen in het lichaam te verminderen en voeg essentiële vitaminen in verlangen naar alcohol elimineren.

•  Meng drie theelepels bittere pompoen sap van het blad in een 6-8 gram van de karnemelk. Consumeer dit mengsel eerste ding in de ochtend op een lege maag voor zo lang als nodig. De bittere pompoen bladeren bevatten vitaminen en mineralen die helpen bij ontgifting.

•  Juice 3 gram rauwe selderij en leg het sap in een glas. Meng het sap met een gelijk deel van het water (3 gram). Consumeer dit mengsel dagelijks gedurende een maand.

•  Consumeer snoep en andere snacks wanneer je lichaam voelt de noodzaak van een stimulerend middel. Donkere chocolade en cafeïne drankjes stimulerende middelen die vergelijkbaar is met die van alcohol als geheel.

Hints

  • Altijd bezoek aan uw arts voordat u begint met een behandeling voor alcoholisme. Onttrekkingen aan alcoholisme kunnen zeer ernstig zijn, en in sommige gevallen ze fataal kan zijn. Bezoek uw arts regelmatig om ervoor te zorgen dat u gezond te blijven tijdens de behandeling.