Hoe gebruik je natuurlijke remedies om slechte adem te behandelen

Slechte adem kan gemakkelijk ruïneren veel intieme momenten, maar ook oorzaak van een pijnlijke situatie met werkgerelateerde interacties. Hoewel er veel tandpasta's en pepermuntjes die beloven om slechte adem te vechten, de beste manier om dit beest te verslaan is van de inside-out. Beschouw deze natuurlijke oplossingen om stinkende adem te beteugelen.

Instructies

•  Op een dagelijkse basis, verzamel drie verse muntblaadjes en kauwen op hen. Voordat u naar een evenement of ergens dat je zal spreken met andere mensen, zal deze remedie de negatieve stank uitstoten uit uw mond te verwijderen.

•  Mix 3 theel. van zuiveringszout met 4 oz. van warm water en roer tot de baking soda volledig is opgelost. Zet een mondvol van dit mengsel in je mond en gorgelen gedurende 15 seconden. Haal het mengsel uit uw mond en herhaal dit drie keer. Het zuiveringszout werkt om je tong, dat is waar bacteriën die slechte adem veroorzaken neiging om te blijven hangen reinigen.

•  Bereid 8 oz. hete thee elke ochtend en avond. Zorg ervoor dat u niet toevoegen zoetstof, ofwel suiker of een suiker-alternatief, om je hete thee. De natuurlijke enzymen van de thee zal helpen bij het neutraliseren van slechte adem.

•  Drink ongezoete, volledig natuurlijke, yoghurt een keer per dag gedurende zes weken de tijd om je te ontdoen van slechte adem. Yoghurt bevat voedingsstoffen die gezond voor uw spijsvertering, dat is waar de oorzaak van een slechte adem kunnen optreden zijn.

•  Juice een full size citroen in 3 oz. van warm water. Gorgelen dit mengsel twee keer per dag om slechte adem te verwijderen. De citroen zal niet alleen verfrissen uw adem natuurlijk, maar zal ook de bacteriën die slechte adem veroorzaken te neutraliseren.

Hints

  • Je tanden poetsen na elke maaltijd zal ziektekiemen in je mond, die een slechte adem veroorzaken te verminderen. Je mond spoelen met mondwater twee keer per dag zal ook helpen bij het verminderen van de gevolgen van een slechte adem.
  • Zorg ervoor dat je geen allergie voor citroenen en zuiveringszout hebben alvorens deze natuurlijke remedies.