Hoe gebruik je natuurlijke remedies om doorliggen te behandelen

Doorliggen veroorzaken van veel pijn en ongemak voor mensen die op een constante bedrust. Of u nu bedlegerig als gevolg van ziekte, invaliditeit of een mengsel van de twee, zijn er tal van natuurlijke remedies die kunnen helpen verlichten de pijn van deze aandoening. Vergeet niet om uw arts altijd te raadplegen voordat u begint met een soort van voedingsstoffen regime voor doorliggen.

Instructies

•  vitamine E-olie over je hele lichaam tijdens bedrust. Besteed speciale aandacht aan de gebieden die zijn meer vatbaar voor doorliggen, zoals de ellebogen, rug en heupen. Herhaal de applicatie op een tweemaal dagelijks, zolang je bent in bed.

•  Strooi antiseptische poeder over elk getroffen gebied dagelijks. Breng dit poeder aan de zweren ten minste eenmaal per 4 uur.

•  Wrijf aloë vera op alle gebieden van het lichaam die worden beïnvloed door doorliggen. Solliciteer zo veel aloë vera als nodig is om in voldoende mate betrekking hebben op de zweren. Herhaal dit proces een keer per dag totdat het bed zweren genezen zijn voorbij.

•  Bevochtig een zachte washandje met warm water totdat het is zo warm als het water. Voeg een druppel van antibacteriële zeep, dat is de grootte van een kwart en grondig alle gebieden van het lichaam die gevoelig zijn voor decubitus zijn. Herhaal tweemaal daags, eenmaal 's ochtends en een keer' s nachts, om het lichaam vrij van bacteriën die doorliggen kan veroorzaken houden.

•  Draai je lichaam om de paar uur om te voorkomen dat hij rusten in een positie voor langere tijd. Door voortdurend de positie van uw lichaam te veranderen, kunt u voorkomen dat doorliggen verschijnen.

Hints

  • Om te voorkomen dat doorliggen gebeurt, zorgen ervoor dat het bed droog blijft te allen tijde. Als doorliggen blijven en niet goed genezende, onmiddellijk uw arts te bezoeken.
  • Als doorliggen zijn onbehandeld, kunnen ze leiden tot gevaarlijke infecties die sterk kan verhogen andere gezondheidsrisico's.