Hoe gebruik je natuurlijke remedies om angst te voorkomen

Hoe gebruik je natuurlijke remedies om angst te voorkomen

Angststoornissen teisteren miljoenen Amerikanen. Angst is meer dan alleen maar gestrest en angstig, kan het soms leiden tot paniekaanvallen. Er zijn tal van antidepressiva en anti-angst medicijnen op de markt die goed werken voor sommige mensen, maar voor velen lijden aan angst, natuurlijke remedies en eenvoudige veranderingen in levensstijl zijn vaak in staat om de plaats van medicatie in te nemen. Lees verder voor advies over hoe natuurlijke remedies te gebruiken om angst en paniek aanvallen te voorkomen.

Instructies

•  Vermijd overmatig gebruik van alcohol. Als u onderworpen aan ernstige paniekaanvallen zijn, voorkomen dat het drinken helemaal. Alcohol is een dempende en put het lichaam van zijn natuurlijke kalmerende middelen, vooral vitamine B en magnesium. B-vitaminen en magnesium zijn essentieel in het houden van uw zenuwen gezond.

•  Vermijd roken. Roken veroorzaakt je longen harder dan normaal werken en verhoogt je hartslag, die, voor veel mensen, kunnen ongewenste stress die kan leiden tot angstaanvallen veroorzaken. Als je niet kan stoppen met roken op uw eigen, informeren naar een natuurlijke programma om u te helpen stoppen.

•  Vermijd angst triggers in uw dieet. MSG, cafeïnehoudende dranken, snel voedingsmiddelen rijk aan zout, verzadigd vet, bepaalde cola, vlees rijk aan conserveringsmiddelen en suiker zijn allemaal bijdragen aan angst. Vervang deze voedingsmiddelen met natuurlijke, geheel voedsel en kruiden.

•  Plaats trekker voedingsmiddelen met voedingsmiddelen waarvan bekend is dat het lichaam en de geest te kalmeren. Deze voedingsmiddelen moeten de hele dag gegeten worden. Terwijl ze verteren, zullen ze het lichaam te kalmeren als het slingert naar beneden en de avond benadert. Veel paniekaanvallen en gevoelens van angst gebeuren 's nachts. Bruine rijst, aardappelen, yoghurt, havermout, biologisch vlees, soja, gestoomde groenten en geitenmelk zijn prachtige voedingsmiddelen die rustgevende eigenschappen bevatten. Groenten en fruit rijk aan vitamine C helpt ook angst te voorkomen.

•  Drink minstens 4 tot 6 glazen water per dag. Afleveringen van angst kan worden geactiveerd wanneer je lichaam niet goed gehydrateerd. Drinkwater zal giftige stoffen die bijdragen aan stress, angst en paniekaanvallen uit je lichaam te spoelen.

•  Drink een kopje cafeïnevrije kamille thee voor het slapengaan. Kamille is een kruid dat de zenuwen kalmeert. Het helpt ook tegen hoofdpijn, obstipatie en diarree.

•  Neem een vitamine B-complex met uw eerste maaltijd. 100 mg aanbevolen.

•  Overweeg kruiden Calmers. Natuurlijke kruiden vaak meteen aan het werk als je met symptomen van angst. Kava kava, valeriaan wortel extract en ashwagandha, om een ​​paar te noemen, worden verkocht in capsules te noemen en vaak brengen verlichting van angst binnen enkele minuten. Kruiden-supplementen kan dagelijks worden genomen, maar sommige bevatten bijwerkingen. Neem contact op met uw arts, voedingsdeskundige of health food winkel professional voor specifiek advies.

•  Stretch elke ochtend voor het begin van uw dag. Goede stretching zal helpen uw lichaam zich voor te bereiden op de komende dag, die stressvolle gebeurtenissen kunnen bevatten. Stretching elke ochtend zal je lichaam van zuurstof en het voorkomen van chemische stoffen die leiden tot angst van wordt te snel vrijkomen tijdens hormoon afscheiding.

•  Begin met een dagelijks oefenprogramma. Dit kan een sportschool bestaan ​​uit het lidmaatschap, yoga, fietsen of gewoon het nemen van een dagelijkse wandeling. Het wordt aanbevolen dat u oefenen voordat u uw eerste maaltijd van de dag, of tussen de maaltijden door op een lege maag.

•  Reserve tijd elke dag om te ontspannen. Bevrijd jezelf van afleiding. Een lang bad, massage of meditatie sessie kunnen allemaal werk vraagt ​​om je lichaam en geest op de juiste rekening gebracht.

•  Voer een diepe ademhaling oefening elke avond voor het slapen gaan of tijdens periodes van angst. Gewoon diep inademt door je neus, houd deze 3 tot 5 seconden en adem langzaam, tellen tot drie. Herhaal vijf keer.

Hints

  • Neem contact op met uw zorgverlener voordat u plotselinge levensstijl of dieet veranderingen.
  • Vermijd overmatige blootstelling aan deprimerend nieuwsverhalen en tv-programma's met negatieve berichten.
  • Laat 2 tot 4 weken voor natuurlijke remedies om het werk te beginnen. Geef niet op.
  • Als u het gevoel ernstig depressief of suïcidaal tijdens een angstige tijd of paniekaanval, neem dan direct contact op met uw arts of 911.