Hoe gebruik je kokosolie voor Hyporthyroidism

Wat doen kokosolie en hypothyreoïdie hebben met elkaar gemeen? Meer dan je zou denken. Kokosolie in zijn zuivere, niet-gehydrogeneerde, maagdelijke vorm is een gezonde aanvulling op een dieet. Kokosolie bevat laurinezuur, een middellange keten vetzuur dat helpt met neurotransmitters en de gezondheid van de hersenen. Kokosolie helpt ook de schildklier in het reguleren van de stofwisseling. Als de schildklier niet goed werkt, en loopt laag, kan hypothyreoïdie (trage schildklier) optreden, waardoor gewichtstoename, vermoeidheid, haaruitval en andere symptomen. Vechten tegen hypothyreoïdie is van cruciaal belang voor alle leeftijden, en kokosolie is een geweldig dieet hulp natuurlijk in het vechten. Het smaakt ook goed! Leer hoe je kokosolie gebruiken voor hypothyreoïdie in dit artikel.

Instructies

•  Koop maagd, niet-gehydrogeneerde kokosolie. Kokosolie vloeibaar wordt bij 76 graden F. Bij koelere temperaturen, het stolt en neemt op een witte, melkachtige verschijning. Wees niet ongerust, en maak je geen zorgen - kokosolie kan herhaaldelijk gaan van vast naar vloeibaar met geen schade aan de olie zelf.

•  Begin met het nemen van 1/4 van een theelepel kokosolie per dag. Je kunt het verspreiden op toast (zoals boter), neem het recht of toevoegen aan elke maaltijd. Begin niet met meer dan dit, want te veel kan je ziek maken als je lichaam niet gewend is aan kokosolie.

•  Neem 1/2 theelepel tweemaal per dag binnen 1 maand. Uw schildklier zullen profiteren van de impuls, en je hersenen zullen profiteren van het laurinezuur. De schildklier ontvangt hulp van de kokosolie, laten calorieën te verbranden efficiënter en stimuleren van het metabolisme.

•  Gebruik kokosolie als bakolie vervanger. Vermijd het gebruik van het bij het bakken, echter; het eigendom van het verschuiven van vloeibaar naar vast kan gebakken goed onvoorspelbaar maken. Kokosolie kan worden gebruikt in wokgerechten en andere recepten, echter.

•  Controleer uw schildklier niveaus met bloodwork na ongeveer 6 maanden van het eten van kokosolie regelmatig. U kunt worden verrast door de verbetering van uw schildklier niveaus.

Hints

  • Kokosolie heeft een hoog verzadigd vet, maar dat wordt gecompenseerd door de voordelen voor de gezondheid van het laurinezuur.
  • Eet niet te veel kokosolie tegelijk. het zal je ziek maken.