Hoe gebruik je HCG Hormoon voor Dieet Help

Menselijk choriongonadotrofine (HCG) is een hormoon dat door het lichaam tijdens zwangerschap. Het wordt gebruikt FDA voor gebruik als hormoontherapie. Onlangs heeft de aandacht gekregen als een instrument om het gewichtsverlies te helpen.

Vital Solutions, een gewichtsverlies kliniek in Arizona, verkoopt HCG, beweren dat patiënten maximaal kunnen verliezen tot £ 1 per dag. HCG injecties worden gestimuleerd als eetlustremmers door het veranderen van de functie van de hypothalamus. Er wordt gesuggereerd dat HCG mobiliseert vetreserves, waardoor het beschikbaar is voor het lichaam om te gebruiken als energie. (Zie referentie 1)

Instructies

•  Zoek een gerenommeerde gewichtsverlies kliniek die HCG-injecties toedient. Je moet kiezen voor een faciliteit die een dieet en lichaamsbeweging plan biedt in aanvulling op de injecties. Controleer referenties voor de faciliteit en zorg ervoor dat u regelmatig wordt gecontroleerd door een medische professional.

•  Neem contact op met een medische professional om te bepalen hoe vaak HCG shots zal worden toegediend. Programma's verschillen per voorziening en individuele. HCG is in de eerste plaats een eetlustremmer en moet worden gebruikt om u te helpen bij het volgen van een beperkte calorie dieet.

•  Volg het dieet regime. Patiënten met behulp van HCG en het verliezen van £ 1 per dag doen dat door het volgen van een zeer beperkt dieet. In het algemeen moet een persoon hebben een 3500 calorie tekort in calorie-inname en uitgaven tot £ 1 te verliezen.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Het CDC adviseert dat volwassenen moeten 150 minuten van matige intensiteit aërobe activiteit per week, evenals 2 tot 3 sessies van spierversterkende activiteiten. (Zie referentie 2)

•  Bezoek uw gewichtsverlies faciliteit of arts regelmatig gedurende uw gewichtsverlies programma. U moet worden gecontroleerd op veranderingen in het gewicht, de bloeddruk en de algehele welzijn gedurende het proces. Het rapporteren van ongewone symptomen aan uw zorgverzekeraar meteen.

Hints

  • Een studie gepubliceerd in de westerse Journal of Medicine gevonden dat in vergelijking met een placebo in een dubbel blind onderzoek, HCG veroorzaakte geen toename in gewichtsverlies. (Zie referentie 3)
  • Gemelde bijwerkingen met HCG zijn kortademigheid, hoofdpijn, problemen met urineren, depressie en prikkelbaarheid. Neem contact op met uw arts als u een van deze symptomen ervaart.