Hoe gebruik je gedroogde bonen op vetarme diëten

Hoe gebruik je gedroogde bonen op vetarme diëten

Gedroogde bonen zijn eiwitrijk, rijk aan vezels, laag in totaal vet en vrij van verzadigde vetten. De USDA Agricultural Research Service meldt dat het consumeren van zelfs een bescheiden hoeveelheid gedroogde bonen elke dag cholesterol kan verlagen. Bonen zijn een van de meest economische levensmiddelen in de supermarkt en ze smaken goed. Dus als uw arts u heeft geadviseerd om te bezuinigen op vet te snijden of je hebt besloten voor jezelf dat je nodig hebt om beter te eten, maken bonen onderdeel van uw plan.

Instructies

•  Brainstorm manieren om vetrijke voedingsmiddelen te vervangen in uw dieet met bonen. Als je niets meer dan chili voor een winter avondmaal willen, maken het vleesloze of het vlees te verminderen en de bonen toe. Als je houdt van hamburgers, probeer dan een zelfgemaakte zwarte bonen veggie hamburger. Als je helemaal niet kan geven het vlees, vervang de helft van het met geprakte bonen.

•  Leer voorbereiding basics. Label richtingen variëren voor de soort, maar moet u grondig wassen alle gedroogde bonen en controleer ze op puin dat omhoog kan zijn geplukt in de oogst en verpakkingsproces.

Gedroogde bonen vereisen een weken dienen voor zes uur of 's nachts. Gebruik een hoeveelheid water ten minste drie keer groter is dan het volume van de bonen. U kunt ook gebruik maken van warm water, breng aan de kook en kook 2-3 minuten, dan haal van het vuur en laat bonen laten weken gedurende vier uur. De warmtestuwperiode methode helpt bij het verwijderen oligosacchariden, een onverteerbare suiker die resulteert in gas.

Gooi het weekwater het gas veroorzaakt suiker zenden de afvoer en bak in een zware metalen pan gedurende 30 minuten tot twee uur, afhankelijk van het type van boon.

•  Wees creatief. Veel mensen houden van bonen soep of gebakken bonen, maar bonen zijn veelzijdiger dan dat. Bonen kunnen worden gebruikt bij elke maaltijd loop. U kunt een deel van het vet te vervangen in gebak met gepureerde bonen en je kunt zelfs bean smoothies. Kijk voor recepten met bonen, maar stoppen daar niet. Gooi een paar bonen in een salade of hak ze en voeg naar spaghettisaus. Pureer ze met een bouillon, dun met water en bouillonblokjes maken, en voeg groenten, pasta of rijst. Experiment en plezier te hebben tijdens het eten uw nieuwe vetarme manier.

Hints

  • Bespaar tijd door het koken van een grote partij bonen in een keer; de koelkast en gebruik als dat nodig is. Te bevriezen zonder klonteren, plaats bonen op een bakplaat, te bevriezen, dan opslaan in een goed afgesloten zak diepvries.
  • Eet geen rauwe bonen en staan ​​niet toe dat kinderen of huisdieren op hen. Alle ruwe bonen bevatten een giftige stof genaamd fytohemagglutinine die misselijkheid, braken, diarree en buikpijn kan veroorzaken. Niet gaar bonen kan giftiger dan rauw zijn, dus maak je geen bonen koken in een slow cooker. De temperatuur in sommige niet hoog genoeg om de bonen veilig maken krijgen.