Hoe gebruik je essentiële oliën voor Misselijkheid

Hoe gebruik je essentiële oliën voor Misselijkheid

Terwijl etherische oliën zijn het best bekend voor topische behandeling voor diverse kwalen, kan de geneeskrachtige eigenschappen van hun krachtige aroma worden gebruikt voor een aantal natuurlijke remedies. Aromatherapie wordt gebruikt voor depressie, spanning, slapeloosheid en zelfs misselijkheid. Een paar tips kunnen u helpen om een ​​maagklachten met de helende geuren van essentiële oliën kalmeren.

Instructies

•  Wrijf een paar druppels pepermunt etherische olie in de slapen en op je borst te helpen stoppen met een kolkende maag. Laat de olie volledig te absorberen als je de helende geur inademt. Pepermunt thee, tincturen en capsules kan ook helpen om misselijkheid te verzachten.

•  Voorkom reisziekte voordat het begint door het weken een zakdoek in een 50/50 oplossing van pepermunt etherische olie en water. Laat de zakdoek om te drogen en dan houd het met u tijdens het rijden in een auto, vliegen of reizen per boot. Wanneer je begint aan een beetje beweging zich misselijk voelt of zeeziek, houd de zakdoek voor je mond en neus, langzaam en diep inademen. Dit is een effectieve behandeling zelfs voor kleine kinderen.

•  Massage volle sterkte essentiële olie van lavendel op je polsen te helpen verminderen misselijkheid. Lavender is een van de meest veelzijdige essentiële oliën, en een van de weinige die onverdund kunnen worden direct op de huid; echter, wordt lavendel vaak gebruikt om de snelheid bevalling te helpen en wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, tenzij het langverwachte ogenblik eindelijk gekomen.

•  Geniet van een kamille bad te helpen de zenuwen te kalmeren en verzachten maagklachten. Bereid een warm bad en voeg 20 druppels kamille essentiële olie, het weken gedurende tenminste 15 minuten. Indien gewenst, geniet dubbel van de voordelen van kamille door het genot van een warme, honing gezoete kopje kamillethee.

Hints

  • Bepaalde essentiële oliën mogen niet worden gebruikt voor kinderen, zwangere vrouwen of als u een medische aandoening heeft. Als je twijfelt, bespreek uw olie selecties met een professional in de winkel waar u de aankoop van uw olie.