Hoe gebruik je essentiële oliën voor een Sinus Infection

Hoe gebruik je essentiële oliën voor een Sinus Infection

Essentiële oliën worden vaak gebruikt in behandeling van verschillende gezondheidsproblemen. Het gebruik van essentiële oliën als een vorm van alternatieve geneeskunde heeft bewezen succesvol te zijn in de behandeling van infecties van de sinussen en de algemene sinus voorwaarden van waaruit u kunt lijden te zijn. Veel essentiële oliën kunnen ook de antiseptische en stimulerende eigenschappen die nodig zijn om uw sinus passages duidelijk te bieden en heb je ademhaling gemakkelijk in een mum van tijd.

Instructies

•  Kies een essentiële olie die goed werkt voor sinus problemen. Dergelijke oliën omvatten eucalyptus olie, pepermunt olie, tea tree olie, rozemarijn olie en lavendel olie.

•  Vul een grote pan met water en breng aan de kook. Haal de pot van het vuur en voeg een paar druppels van je gekozen essentiële olie. Leun over de pot dampende water en adem in de aromatische dampen die worden vrijgegeven.

•  Verwarm het water op het fornuis zo nodig het proces herhalen.

•  Voeg een paar druppels van de essentiële olie aan een drager olie of bodylotion. Eucalyptus en rozemarijn werk het beste voor het opruimen van de congestie, terwijl tea tree en pepermunt olie antiseptische eigenschappen voor de sinus-infectie zal bieden.

•  Wrijf de olie of lotion in de huid rond de slapen, borst en sinus gebieden om clearing en genezing te bevorderen.

Hints

  • Gebruik de stoominhalatie methode twee t-drie keer per dag tot sinus infectie is verdwenen
  • Laat rozemarijn olie niet gebruiken als u zwanger bent. Geen essentiële oliën verbruikt en laat ze in je ogen te krijgen. Slechts verdunde essentiële oliën om de skin; de olie rechtstreeks nooit van toepassing.