Hoe gebruik je een Stop Snurken Wrist Band

Snurken kan een probleem zijn. Misschien niet voor jou, maar voor degene die naast je slaapt, zeker. Of misschien bent u degene die door gesnurk van een ander. Om dit op te lossen, zijn er veel producten die afkomstig zijn uit geweest - een van hen is de Stop Snurken polsbandje. Het is een polsbandje dat een kleine microfoon ingebouwd die kan detecteren snurken in tegenstelling tot ambient neus heeft, en als het eenmaal af dat je snurken, het sturen van een laag elektronische puls aan u om u aan te moedigen om posities te veranderen - zonder wakker je up.

Instructies

•  Plaats de batterij in het apparaat. Zorg ervoor dat de batterijhouder stevig dicht.

•  Breng een kleine schar van het uitvoeren van gel om je pols waar je van plan bent op het plaatsen van de polsband. Een kwart-en kleinbedrijf dap moet genoeg zijn. Zorg ervoor dat de huid is bedekt, maar niet over-toepassing van de gel, omdat het rommelig kan zijn.

•  Plaats het polsbandje om uw pols. Het kan binnen of buiten wijzen, maar de binnenkant van het apparaat moet de gel (de gel dient huid op de achterzijde van de inrichting, die een schone verbinding) aan.

•  Druk op de start / uit-knop op de voorkant van de polsband. Dit zal de microfoon en elektrische lading beginnen.

•  verhogen of de kosten te verlagen door op de betreffende toets op het gezicht van de polsband.