Hoe gebruik je een Screening Questionnaire naar Boulimia Detect

Hoe gebruik je een Screening Questionnaire naar Boulimia Detect

Boulimia is zo veel van een psychische aandoening, omdat het een fysieke. De zuivering en binging gedrag is geworteld in een ongeluk met zijn lichaam en een verlangen naar een bepaalde kant op te kijken. U kunt een screening vragenlijst gebruiken om boulimia te sporen, maar het vereist dat de patiënt naar waarheid te beantwoorden, om effectief te zijn.

Instructies

Gebruik een Screening Questionnaire naar Boulimia Detect

•  Praat met een gekwalificeerde professionele geestelijke gezondheidszorg over het maken van uw eigen screening vragenlijst aan boulimia te detecteren. Ze kan zelfs in staat zijn om u te voorzien van een aantal algemene literatuur, vragen of uitspraken die je kunt gebruiken. Je moet er zeker van zijn dat uw vragenlijst daadwerkelijk is het aanpakken van de op dezelfde ideeën die professionals gebruiken om boulimia diagnosticeren en is geen vermelding van enige mythen over de aandoening.

•  Ontwikkelen van een vragenlijst die vraagt ​​over alledaagse ervaringen en gewoontes van de patiënt met voedsel. Maak algemene uitspraken als: "Ik vaak zorgen over hoe elk ding dat ik eet de vorm van mijn lichaam zal beïnvloeden." Probeer uw vragenlijst zo te ontwerpen dat er slechts twee opties voor elke vraag of een verklaring.

•  Geef de vragenlijst aan uw kinderen of eventueel uw studenten als je een gezondheids leraar. Vertel hen dat ze nodig hebben om de vragen naar waarheid beantwoorden omdat boulimia kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en kan fataal zijn in onbehandelde gevallen. Zorg ervoor dat u de vragenlijst te presenteren in het kader van het opleiden van hen over eetstoornissen.

•  Laat de leerlingen te corrigeren hun eigen vragenlijsten. Vooral in een klaslokaal, is het belangrijk dat studenten in staat zijn om wat privacy te hebben. De scores van de screening vragenlijst moet elke proef nemer een indicatie van haar risico op het ontwikkelen van boulimia.

•  Gebruik de vragenlijst uit te leggen aan studenten hoe een persoon met boulimia acts en denkt. Vertel hen om naar te kijken voor dit gedrag in hun vrienden en hulp krijgen behandeling voor degenen die het nodig hebben.

•  Act als een bron voor studenten die hoog scoren op de screening vragenlijst boulimia detecteren. Je moet in staat zijn om hen te verwijzen naar professionals voor lichamelijke onderzoeken of ze vertonen al tekenen van boulimia en ook om hen te praten over de psychische factoren en spanningen die leiden tot de aandoening.

Hints

  • Screening vragenlijsten kan mensen helpen te leren over hun eetgewoonten en beelden van zichzelf, maar is geen vervanging voor een lichamelijk onderzoek door een medische professional voor mensen die al tekenen van bulimisch gedrag.