Hoe gebruik je een Float Spa

Hoe gebruik je een Float Spa

Floating is een therapeutische behandeling om stress te verminderen, verhogen ontspanning en het verminderen van spier-en gewrichtspijn. De spa bestaat uit een bad groot genoeg voor een persoon is ongeveer 10 tot 12 cm diep. Elke eigen spa maakt gebruik van 800 tot 1.000 kilo Epsom zout opgelost in het water om een ​​dichte water oplossing die je drijfvermogen tijdens uw sessie blijft bieden.

Instructies

•  Neem een douche en spoel of was je haar en lichaam. De meeste float spas hebben een eigen douche, die met iedere float ruimte voor privacy. Het reinigen van uw lichaam verwarmt je huid voordat je in de lichaamstemperatuur spa en verwijdert vuil, olie of ziektekiemen uit je lichaam.

•  Rol de oordopjes in uw handen om ze op te warmen en vorm ze tot balletjes. Drukt op een plug in elk oor, zorgen dat uw gehoorgang wordt afgesloten voordat de spa. Dit houdt het zoutwater uit het invoeren van uw oren en veroorzaken jeuk en droogte als het eenmaal gekristalliseerd wordt.

•  Vul de kleine schotel met helder water en genieten van de wattenschijfjes binnen. Plaats deze schaal op de rand van de spa, binnen handbereik. Als sommige van de zout water sijpelt in je oog, wil je zachtjes veeg je oog met het wattenschijfje om het zout te verwijderen en houd je ogen verbranden.

•  Stap in de vlotter spa en het gemak jezelf in een liggende positie. Leg de hele weg terug, het plaatsen van uw hoofd in het water en laat het water je blijft opgeschort. Ontspan al je spieren en neem een ​​paar keer diep adem. Laat je gedachten af ​​te dwalen of aandacht te besteden aan je wat er gaande is in je geest, lichaam en geest tijdens deze ervaring.

•  Leg roerloos in het water en Span de spieren niet te proberen om je hoofd omhoog te houden uit het water. De dichtheid van het zoute water zal je hoofd boven het water, en u vindt het moeilijk is om je lichaam te duwen naar de onderkant van de spa, zelfs als je wilde.

•  zitten en pak de zijkant van de spa als je tijd om is. Je moet voelen als je wakker uit een lange, rustgevende slaap of klaar met een ontspannende massage. Zorgvuldig uit te stappen van de spa en stap in de douche. Reinig je lichaam en haar, wassen en afspoelen van de Epsom zout.

Hints

  • Wrijf een dun laagje vaseline op eventuele krassen of losse velletjes. Dit zal helpen om het zout uit het invoeren en het branden van je wonden.
  • Bezoek een spa vlotter als je chronische pijn voorwaarden, artritis, aandoeningen van het bewegingsapparaat, hart-en vaatziekten, depressie of de spijsvertering voorwaarden. Onderzoekers vinden beursgang therapie gunstig voor veel mensen met dergelijke aandoeningen te zijn.
  • Neem contact op met een arts voordat u een bezoek aan een spa vlotter als u wordt behandeld voor een chronische aandoening, of als u van mening bent drijvende kunnen interfereren met alle huidige voorwaarden of behandelingen.
  • Geen bezoek aan een vlotter spa als u een besmettelijke ziekte, open wonden, incontinentie of als je in je eerste trimester van de zwangerschap of een hoog risico zwangerschap.