Hoe gebruik je de Zwavel om medische aandoeningen te behandelen

Hoe gebruik je de Zwavel om medische aandoeningen te behandelen

De meeste moderne geneesmiddelen zijn derivaten van planten en mineralen in de natuur. Farmaceutische bedrijven produceren nieuwe geneesmiddelen uit natuurlijke ingrediënten, gewoonlijk door het veranderen van een molecuul of twee, in staat om een ​​nieuwe synthetische stof patenteren. Consumenten op hun beurt uiteindelijk betalen bakken met geld voor recepten en over-the-counter medicatie. Leer om natuurlijke ingrediënten die je kunt gebruiken in plaats van kwalen te identificeren. Start basic: gebruiken zwavel om medische aandoeningen te behandelen.

Instructies

•  Weet dat zwavel (aka zwavel) is gebruikt voor duizenden jaren voor de huid kwalen te genezen. Laten dat oude culturen gebruikt zwavel diverse ziekten te behandelen alsmede kleurstoffen en andere nuttige producten. Gebruik zwavel om medische aandoeningen vandaag, zoals extreme jeuk en pijn huid te behandelen.

•  Behandel aandoeningen van de huid, zoals candidiasis, eczeem en luieruitslag met zwavel. Gebruik zwavel medische condities die gerelateerd zijn aan digestie behandeling: indigestie, braken en diarree. Remedy gerelateerde aandoeningen, waaronder roodheid of jeuk rond de anus, pijnlijke aambeien en anale fissuren.

•  Ontdek hoe zwavel kalmeert premenstrueel syndroom of PMS. Gebruik zwavel medische aandoeningen, zoals prikkelbaarheid, angst, hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, duizeligheid, zweten en opvliegers of spoelen, door PMS en andere intense hormonale veranderingen behandelen.

•  Fight hersenen mist en andere aandoeningen die verband houden met de geest en het lichaam verbinding, zoals stress, depressie, vergeetachtigheid, besluiteloosheid, nachtmerries, weinig energie en migraine. Realiseer zwavel wordt zelfs gebruikt om verkoudheid en griep symptomen, zoals koorts, niezen en hoesten.

•  Houd in gedachten dat, hoewel zwavel is doorgaans te vinden in de warmwaterbronnen en kraters in de buurt van vulkanen, kunt u gemakkelijk het mineraal van de gezondheid van voedsel en vitamine winkels, zoals MotherNature.com, online of bij een lokale all-natuurlijke markt, zoals Whole Foods te verkrijgen. Kopen zwavel tabletten vaak voor minder dan $ 10 per fles.

•  Herstel balans om uw immuunsysteem en brengen vrede en harmonie om gerelateerde systemen, zoals de urine-en luchtwegen. Rectificeren huid, maag en endeldarm aandoeningen; stabiliseren hormonen en stemming.