Hoe gebruik je de Ortho Evra Patch

Hoe gebruik je de Ortho Evra Patch

De Ortho Evra anticonceptiepleister is een nieuwe manier om medicijnen waarvan bekend is als "de pil" in het lichaam toe te dienen via de huid in plaats van via de mond. Hoewel de patch eenvoudiger te beheren dan orale medicatie kan zijn, is het geweest door vele tests en proeven om de veiligheid en alert vrouwen van de mogelijke bijwerkingen te garanderen. In de volgende stappen wordt uitgelegd het gebruik van de Ortho Evra patch.

Instructies

•  Overleg eerst met uw Ob / Gyn om ervoor te zorgen dat de patch het voor u. De patch beheert verschillende niveaus van hormonen in vergelijking met de pil oraal in te nemen. Omdat de medicatie wordt geabsorbeerd door de huid dan meteen via de bloedbaan, kan er een kans dat deze methode niet goed kan werken met je lichaam.

•  Haal de pleister uit de verpakking en zorg ervoor dat je niet scheurt een deel ervan. Bepaal of u wilt om de patch te plaatsen op uw bovenlichaam (achter of voor, met uitzondering van de borsten), buitenkant van de bovenarm, billen of buik. Zorg ervoor dat de huid vrij van vuil, crème, lotion, poeder of andere producten die kunnen worden toegepast op de huid.

•  Breng uw pleister ofwel de eerste dag van je menstruatie of op de eerste zondag na je menstruatie is begonnen. Als je een van beide dag missen, is het aanbevolen dat u een back-up anticonceptie methode te gebruiken, zoals een diafragma, condoom, of zaaddodende pasta tijdens de eerste week van de patch.

•  Draag de pleister en over je dagelijkse activiteiten. Het dragen van de patch niet uitsluit je van het doen van uw dagelijkse activiteiten zoals sporten. U nog steeds in staat zal zijn om bijvoorbeeld zwemmen zonder zorgen. Je moet de huid rond de patch te drogen nadat u een activiteit die kan je zweet af te maken.

Hints

  • Een bijwerking die kunnen optreden wanneer de pleister ernstige bloedstolsels die kunnen leiden tot de dood.