Hoe gebruik je Datura

Hoe gebruik je Datura

Datura, algemeen bekend als jimson onkruid, groeit in de woestijnen van het zuidwesten en een aantal andere soorten zijn te vinden in de meeste plaatsen in de wereld, met uitzondering van de Arctische regio's en andere koudere gebieden, volgens de New Mexico State University. De datura plant is zeer giftig, maar het kan soms worden gebruikt voor medicinale doeleinden onder deskundige begeleiding. U moet altijd contact op met een medische of natuurlijke gezondheid expert, die gespecialiseerd zijn in doornappel, alvorens het te gebruiken. Datura is gebruikt als een kalmerend verschillende problemen, waaronder astma, pijn, artritis en gastro-intestinale problemen te behandelen. Datura kan worden gebruikt als een antibioticum, krampstillend, onbeduidend en verdovend.

Instructies

•  Datura plant kan helpen om de keel duidelijk. Degenen die datura gebruik kunnen verkrijgen gedroogde bladeren van een medische of gezondheidswerker opgeleid in het omgaan met deze plant. Patiënten kunnen roken de bladeren naar de bronchiale spieren in de keel te ontspannen. Datura bevat drie werkzame stoffen-hyoscine, atropine, hyoscyamine, meteloidine en apohyoscine, die het zenuwstelsel aantasten. Wees erg voorzichtig met planten en zorg ervoor dat u hebt geraadpleegd professionals alvorens het te gebruiken omdat het actieve stoffen die giftig zijn als je een overdosis op hen.

•  Sommige mensen gebruiken doornappel te helpen met slapeloosheid. Degenen die lijden aan deze slaapstoornis hebben hun bed bekleed met de doornappel bladeren. Chemische stoffen in de gemalen bladeren worden ingeademd door de niet-slaper, de persoon aanmoedigen om in slaap te vallen.

•  Datura kan gastro-intestinale problemen te helpen bij het ​​drinken van een kopje thee. Om de thee te maken, worden verse doornappel bladeren in een kop heet water. Dan de bladeren zijn verpakt in kaasdoek en warm water wordt over de bladeren gegoten. De "zak" wordt gelaten in het hete water voor een paar minuten.

•  Datura is bekend om artritis en reuma te behandelen. Een kompres van vers gemalen doornappel bladeren, bloemen en zaden wordt gemaakt voor dit doel. Vervolgens wordt gewikkeld rond het pijnlijke gebied.

Hints

  • Datura is giftig. Alle delen van de plant, in het bijzonder de zaden kunnen veroorzaken extreme ziekte of zelfs de dood ondeskundig gebruik. Raadpleeg altijd een mediale deskundige of natuurlijke gezondheid professional die weet hoe deze plant toe te dienen voordat u deze op geen enkele manier.
  • Houd er ook rekening mee dat de schrijver van dit artikel is geen arts, noch een natuurlijke zorgverlener.