Hoe gebruik je affirmaties, kristallen en Reiki om uw financiën Heal

Hoe gebruik je affirmaties, kristallen en Reiki om uw financiën Heal

Angst en ellende is besmettelijk. Een van de grootste angsten mensen gezicht is niet in staat om hun rekeningen te betalen. Schaarste denken beperkt ons te richten op wat we niet hebben in plaats van de mogelijkheden van wat we kunnen hebben. Deze energie healing methode heeft wonderen voor mij gedaan om mij terug spiritueel, mentaal en financieel op de rails!

Instructies

•  Haal diep adem. Erken dat angst en woede worden alleen het maken van dingen voelen zich meer hopeloos. Geen inspiratie komt uit gevoel hopeloos. Als je voelt dat je hebt lopen in cirkels en niets en niemand is het helpen, stoppen met wat je hebt gedaan. Het is tijd om wat duidelijkheid te krijgen en ga naar een hogere bron voor hulp.

•  Verwijder jezelf van de situatie. (Zie het loskoppelen artikel in middelen). Vraag Aartsengel Michael om u de stekker uit het wetsvoorstel. "Aartsengel Michael, neem dan de stekker uit mij van mijn hypotheek factuur." Voel je het snoer los te maken van u en daarmee ook de angst en negatieve emoties. Dit zal helpen kalmeren uw systeem naar beneden, zodat u zich kunt concentreren en het centrum.

•  Trek de factuur of facturen die zijn het creëren van stress en de illusie dat je "in boven je hoofd" of "niet genoeg hebben." Dit zijn oude overtuigingen en hoeft niet om je werkelijkheid te zijn. Met God en het geloof, alles is mogelijk. Maar je hebt om een ​​plek te krijgen om het te zien en voelen in je.

•  Op elke factuur schrijven een bevestiging. Zoals: "Ik betaal mijn hypotheek eenvoudig en met vreugde." "Ik betaal mijn creditcard gemakkelijk en met vreugde." Wees specifiek met uw verklaring en voelen, echt geloven dat dit waar is. Dit is hoe het is en weigeren om iets anders te geloven.

•  Nadat u de bevestiging op de factuur hebt geschreven, plaatst u deze op een alter of vrije ruimte op uw bureau, waar hij niet gestoord worden. Plaats een kristal of kristallen op. Ik hou van rozenkwarts, omdat het omringt de facturen met de liefde die de negativiteit oplost en brengt ondersteuning, verzorgende en helende aan de situatie.

•  Activeer uw Reiki en houd je handen over het kristal en rekeningen. Voel de energie stromen door je heen, het opladen van de kristallen en de rekeningen met Reiki energie.

•  Zie Reiki als de goddelijke boodschapper. Je gedachten worden ontvangen in het Universum en jullie werkelijkheid wordt nu aangemaakt. Voel het gebeurde recht toen, precies daar.

•  Let op de tekenen en je buikgevoel. Als je denkt aan het overbrengen van een creditcard schuld aan een ander bedrijf met geen interesse voor een jaar maakt dat je je beter voelt? Als u denkt over het betalen van lagere hypotheek of lening betalingen, voelt dit minder belastend?

•  Neem begeleide actie op basis van je intuïtieve gevoelens. Als je het gevoel geleid tot een credit card schuld te dragen, een gesprek te voeren, vragen te stellen en te zien hoe het voelt voordat u de laatste stap om het te doen nemen. Als u denkt over het vragen om een ​​lening modificatie, nu is een goed moment om het te doen. Als je niet weet waar te beginnen, vraag het universum om hulp en laat hem los. Geloof het zal tot u komen in een perfecte timing.

•  Elke dag herhalen de affirmaties. Herhaal ze wanneer je het gevoel geraakt met een obstakel dat brengt negatieve gevoelens. Herhaal ze wanneer je moe of overweldigd te voelen. Laad het kristal en facturen wanneer u maar wilt en blijf gefocust op het creëren van jullie nieuwe werkelijkheid - luisteren en opvolgen van je intuïtieve begeleiding.

•  Terwijl het Universum is het beantwoorden van uw gebeden en het vervullen van uw wensen, laat je focus van wat je niet kunt doen en zich richten op wat je nu kunt doen. Kunt u een kleine betaling te maken? Kan je budget? Kunt u een financieel plan te maken? Kun je meer over beschikbare hulp leren? Kun je creatieve en inspirerende nieuwe manieren om u van dienst zijn en overvloed voor terug vinden? Blijf in deze stromende energie en je zult alle hulp die voor u beschikbaar zijn op wonderbaarlijke wijze aan te trekken!

Hints

  • Als je je wonderbaarlijke hulp en genezing te ontvangen voor uw financiën, vergeet dan niet om het universum te overvloedig bedanken voor je hulp en houd jezelf in deze ontvangstmodus!
  • Geloven dat er iets zou kunnen gebeuren. Een telefoontje kan uw leven veranderen. Weten dat er hulp is op weg en sta open voor het ontvangen van het.
  • Als je voelt dat er iets is dat je tegenhoudt of onmogelijk lijkt van mening zijn dat het Universum is het begeleiden u in een andere richting. Go with the flow.
  • Billing afdelingen zijn gevuld met vijandige energie en algemene ontevredenheid. Weet dat dit gaat in Beschouw het Engelen boodschap die ik kreeg: "wanneer je het gevoel een factuur representatief is koud, onverschillig of onsympathiek, begrijpen dit is omdat ze weten dat je de mogelijkheid om te betalen, heb je de mogelijkheid in om een ​​succesvol persoon. dus ze zijn niets minder dan u schijnt als de ster die je bent tolereren. "
  • Negatieve en angstige gedachten, vooral met betrekking tot geld, zijn sterk. Het is belangrijk om betrokken te weigeren om de illusie te geloven en gefocust blijven op de waarheid zien te blijven: dat alle dingen mogelijk zijn met geloof, gebed, toewijding en geleide actie.
  • Vermijd het werken met of hulp vragen van iemand die boos, angstig of negatief. Dit kweekt meer van dezelfde energie en creëert een strijd realiteit. Bevestigen, "Ik trek alleen maar liefdevolle en positieve mensen die me helpen met het eenvoudig en vreugdevol helende mijn financiën."