Hoe gebruik ik Oxy-Powder voor Colon Cleansing

Hoe gebruik ik Oxy-Powder voor Colon Cleansing

Oxy-poeder is een darmreiniger die werkt met fecale materie beïnvloed in niet alleen het colon vrij, maar ook de kleine en grote darm. Oxy-poeder is volledig natuurlijk zonder de bijwerkingen van de traditionele laxeermiddelen of vezels reinigingsmiddelen. Oxy-poeder is verkrijgbaar in diverse merken, maar elk wordt op dezelfde manier.

Instructies

•  Reinig uw dikke darm door het nemen van tien oxy-poeder tabletten elke avond voor het slapen als je het gewicht tussen de 100 en 230 pond. Als je gewicht £ 230. of ouder is, neemt twaalf tabletten.

•  Zet uw dikke darm te reinigen voor ten minste zeven volle dagen. Neem altijd de capsules op een lege maag, en drink veel gefilterd of gezuiverd water gedurende de dag. Oxy-poeder wordt geactiveerd door maagzuur, dus als je een laag niveau van maagzuur, voeg het sap van een verse citroen aan het water bij het nemen van de capsules te helpen breken ze snel en gemakkelijk in je maag.

•  Eet een gezond dieet tijdens uw dikke darm te reinigen, het vermijden van zware vetten en rood vlees. Indien mogelijk, klare soepen en gestoomde of gebakken groenten zoveel mogelijk. Het drinken van veel vers fruit en groentesappen zal ook de oxy-poeder tabletten helpen bij het schoonmaken van uw darmkanaal.

•  Zorg voor een schone en heldere darmkanaal na uw eerste week-lange dikke darm te reinigen door het nemen van vijf oxy-poeder tabletten op een lege maag voor het slapen gaan om de andere dag. Als je gewicht meer dan 230 pond., Neem 6 tabletten.

Hints

  • Oxy-poeder zal veroorzaken losse gasvormige ontlasting; Het is echter belangrijk te erkennen dat dit niet hetzelfde als diarree. De zuurstof vrijkomt uit de tabletten letterlijk verandert de vaste verdichte materie in uw dikke darm in een vloeistof, en zal vaak leiden tot gas, dunne ontlasting en een "praten" maag.
  • Het wordt aanbevolen dat u ongeveer een liter gezuiverd water te drinken tijdens de 7-daagse reinigen om te helpen met het reinigingsproces.