Hoe gebruik ik Omega-3 visolie voor betere gezondheid

Hoe gebruik ik Omega-3 visolie voor betere gezondheid

Een tekort aan omega 3 in de voeding kan leiden leiden tot gebrek aan voedingsstoffen en leiden ons ziek te worden. Omega 3 regelt ook ontstekingen, pijn, hartfunctie en de bloedstolling een paar te noemen. U kunt ervoor kiezen om Omega-3 supplementen van eet voedsel met een hoog Omega-3 te nemen.

Instructies

•  Neem supplementen: Een grote bron van Omega-3 is koud water vis zoals zalm, kabeljauw, heilbot en tonijn. Vier gram zalm bepaalt 87.1% van de dagelijkse omega-3 vereisten. Kabeljauw biedt 13,3%, heilbot biedt 25,8 procent en tonijn levert 13,8 procent. Dus al met al de zalm is de beste bron van omega-3 uit koud water vissen.

•  Neem Lijnzaadolie: Lijnzaad en lijnzaadolie zijn ook een goede bron van omega-3. Twee eetlepels lijnzaadolie bieden 146,3 procent van je dagelijkse behoefte aan omega-3. Lijnzaad heeft een nootachtige smaak en als je niet van de smaak in je eten of op een salade kan worden gebracht.

•  Neem levertraan: levertraan zal ongeveer 87 procenten van je dagelijkse Omega-3 behoeften. Omega-3 vetzuren ondersteunen een gezonde hart en bloedvaten functie, kan bijdragen tot het behoud van de bloeddruk en ondersteunen gezonde gewrichten, botten en huid. Dus het vinden van een bron van omega-3, dat is goed voor u en beginnen om de voordelen ervan te genieten.