Hoe gebruik ik Eugenia Tree Oil

Hoe gebruik ik Eugenia Tree Oil

Eugenia is wetenschappelijk bekend als Eugenia caryophyllus. Het is een groenblijvende boom en groeit tot een hoogte van maximaal 30 meter. Het is inheems in de Spice eilanden en de Filipijnen. De ongeopende bloemknoppen van de boom worden verzameld tijdens de herfst maanden en gedroogd in de zon te produceren wat is algemeen bekend als kruidnagel. Kruidnagel olie wordt gewonnen uit de bladeren, stengels en knoppen van de boom voor medicinale doeleinden. Niet alleen zijn kruidnagel veelvuldig bij koken, kan kruidnagelolie worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen.

Instructies

•  Verzacht kiespijn door toepassing van kruidnagel olie als nodig is. Kijk voor kruidnagel essentiële olie in uw lokale health food winkel. Doop een wattenstaafje in de flacon met kruidnagel olie en verzadigen. Solliciteer direct op de getroffen tand.

•  Als u een gebarsten tand te behandelen totdat je kunt krijgen naar een tandarts, een pasta van toepassing met kruidnagel olie. Meng 1/4 theelepel. aloë vera gel met voldoende zuiveringszout tot een dikke pasta. Voeg een druppel of twee van kruidnagelolie en genieten van een katoenen bal in het mengsel. Wig de pasta bedekt katoen in het gat of scheur in de tand. Laat het daar totdat u naar het kantoor van een tandarts kan krijgen.

•  Behandel slechte adem met kruidnagel. Kauw een paar hele kruidnagel zaden in je mond. De kruidnagel olie zal worden vrijgegeven en verlichting van uw slechte adem. Niet innemen kruidnagel olie als het de maag kan irriteren.

Voet •  Behandel atleet met kruidnagel olie. Meng 30 druppels kruidnagel olie met 1 oz. appelazijn. Dep op het getroffen gebied van de voeten als dat nodig is. Herhaal dit totdat de irritatie is verdwenen.

•  Mix twee of drie druppels kruidnagelolie 4 kopjes warm water. Bezielen een katoenen doek in het hete water mengsel, uitwringen en gelden voor pijnlijke spieren voor ontspanning en verlichting van de pijn.