Hoe gebruik ik Cranberry om kanker te voorkomen

Hoe gebruik ik Cranberry om kanker te voorkomen

De mogelijke positieve effecten van cranberry supplementen en sap om kanker te voorkomen is spannend voor mensen met een familiegeschiedenis van kanker - en degenen die willen al het mogelijke doen om de kans op een diagnose van kanker te verminderen. Studies worden nog steeds uitgevoerd om vast te stellen of de inname van veenbessen uw risico op kanker verlaagt. Er zijn echter andere voordelen voor de gezondheid is vastgesteld voor cranberry's, zodat ze toe te voegen aan uw dieet, in welke vorm kan geen kwaad.

Instructies

•  Kijk naar de gerapporteerde effecten van proanthocyanidinen op tumorcellen. Onderzoek heeft aangetoond dat de groei van tumorcellen zoals leukemie, is colon en longweefsel geremd door de proanthocyanidinen in cranberry sap. De gezonde cellen werden niet beïnvloed.

•  Gebruik hele cranberry's voor de beste kans van de bescherming tegen kanker, zoals borstkanker en kanker in de hersenen. De pulp (wat er over is na al het sap wordt geperst uit) heeft de hoogste concentratie van potentieel kankerbestrijdende bestanddelen.

•  Denk aan de studies die 250 mg tonen. cranberry pulp extract remde de groei van oestrogeen-afhankelijke borstkanker cellen met maar liefst 50 procent. Vergelijkbare studies geven 10 mg. extract remde groei tot 50 procent van androgeen-afhankelijke prostaatkankercellen.

•  Zet gedroogde cranberries in je salade als mogelijk middel om kanker te voorkomen. De fytonutriënten in cranberry's worden gemeld om te handelen door het veroorzaken van de kankercellen te repliceren stoppen.

•  Gebruik cranberrysap om de behandeling met chemotherapie bij kanker te verbeteren. De onderzoekers vinden dat de behandeling van kanker ovariële cellen met cranberry sap voor de blootstelling aan de chemotherapie zal de effectiviteit van de chemo te verhogen met maar liefst zes keer. Cranberries zou aanzienlijk de hoeveelheid chemotherapie nodig om eierstokkanker te roeien verminderen.

•  Verwacht het gebruik van cranberrysap om het immuunsysteem te verhogen. Tijdens de behandeling van kanker, is het immuunsysteem meestal zwaar getroffen. De hoge antioxidantcomponent veenbessen wordt geacht effectief in het beschermen van het immuunsysteem is.

Hints

  • Als je zijn gediagnostiseerd met elk type van kanker, vraag dan uw arts over de mogelijkheid van deelname aan klinische studies die overwegen cranberrysap of supplementen als onderdeel van het behandelprogramma. Meer onderzoek is nodig op deze potentieel zeer succesvolle kankerpreventieve.
  • Het gebruik van cranberry steun ter voorkoming of behandeling van kanker is niet bewezen, maar de rol bij de cellulaire gezondheid aanzienlijk. Bespreken altijd de mogelijkheid van het toevoegen van cranberry's aan uw behandelschema met uw zorgverzekeraar.