Hoe gebruik ik Cat's Claw om de ziekte van Crohn te behandelen

Hoe gebruik ik Cat's Claw om de ziekte van Crohn te behandelen

Ook wel regionale enteritis, de ziekte van Crohn is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door een ontsteking van de darm muren en overslaan laesies. Veel alternatieve geneeskunde specialisten raden dat patiënten Cat's Claw om het te behandelen, zoals klauw extract kat wordt gedacht aan het werk aan een ontsteking van de interne weefsels verminderen.

Instructies

Begrijp Claw Eigenschappen Cat's

Klauw •  Gebruik kat interne ontsteking te kalmeren. Ziekte van Crohn wordt gekenmerkt door episodische maag-ontsteking, die buikpijn en stoelgang onregelmatigheden veroorzaakt.

•  Maak gebruik van de aanvullende secundaire eigenschappen van Cat's Claw. Het kruid functioneert ook als een antioxidant, gladde spierverslapper en immuunsysteem booster. Er wordt gedacht aan witte bloedcellen te stimuleren en te bestrijden schadelijke vrije radicalen in de bloedbaan.

•  Praat met uw arts over de vraag of je een goede kandidaat voor Cat's Claw als u een van de volgende punten: de pil of oestrogeen, cyclosporine, bloeddruk medicijnen en plaspillen. Katsklauw wordt gedacht interacties met deze middelen, die de doeltreffendheid ervan kan verminderen.

Neem Cat's Claw om de ziekte van Crohn te behandelen

•  behandelen ziekte van Crohn middels katteklauw door een dagelijkse dosis, of via een kruidensupplement wanneer maagdarmklachten ontvlamt. Uw arts zal u adviseren over de vraag of je het moet gebruiken elke dag of alleen wanneer uw symptomen storen.

•  Gebruik andere remedies om symptomen van de ziekte van uw Crohn beheren als u zwanger bent of probeert zwanger te raken zijn. Met behulp van Cat's Claw kan het risico op een miskraam verhoogt.

•  Wees bewust van verwarrende bijwerkingen cat's claw's met symptomen van de ziekte van Crohn. Zowel de ziekte en Cat's Claw kan diarree veroorzaken, en je mag niet weten welke van de twee de oorzaak is. Andere bijwerkingen zijn misselijkheid en duizeligheid, die over het algemeen weg te gaan als je het kruid regelmatig. Veel gebruikers melden geen bijwerkingen op alle.

Hints

  • Sommige patiënten ervaren huidreacties bij het nemen van Cat's Claw. Dit kan een teken zijn dat het kruid wordt veroorzaakt nierontsteking zijn. Als u jeuk of huiduitslag ontwikkelen, stop het gebruik onmiddellijk.