Hoe gebruik Hypnotherapie voor angst

Hoe gebruik Hypnotherapie voor angst

Als u last heeft van paniekaanvallen of een angststoornis, bent u waarschijnlijk wanhopig op zoek naar wat hulp. Hoewel veel artsen zullen de medicatie om u te helpen overwinnen van angst voor te schrijven, kunt u misschien op zoek naar een natuurlijke manier om uw angst te behandelen. Als dat het geval is, wilt u misschien hypnotherapie gebruiken.

Instructies

•  Begin met het zitten of liggen in een comfortabele positie in een rustige kamer met je benen gestrekt en je handen langs je lichaam met je handpalmen naar boven gericht.

•  Sluit uw ogen en beginnen ademen diep in en langzaam door je neus. Zodra u hebt ingeademd, houd je adem vijf tot tien seconden. Adem diep en luid door je mond. Herhaal dit drie keer.

•  Vanaf de bovenkant van je hoofd, denken elke spiergroep en het gevoel dat gebied ontspannen. Een voor een ontspannen elke spiergroep van je hoofd naar je tenen. Stel jezelf voor in een troostende, prachtige plek. Focus op deze plaats in je geest; kijk rond en neem het allemaal in.

•  Zodra u diep ontspannen, na te denken over een situatie of gebeurtenis die u angst veroorzaakt. Stel je de situatie levendig, het voelen van de angst gebouw. Haal diep adem en "rond te kijken" eens te meer op het prachtige, troostende plaats die u zelf hebt genomen om. Zeg tegen jezelf dat elke keer dat je het gevoel van angst, zal je herinnerd worden aan deze tijd en plaats, en de kalme rust die je voelt zal terug komen naar u, het wegwassen van al uw angst.

•  Wanneer u klaar bent, terugtellen van tien, steeds meer en meer alert, bewust en wakker met elk nummer. Wanneer je naar een, zal je helemaal wakker en voel me erg uitgerust en rustig, zonder een spoor van angst.

Hints

  • Hoe vaker je hypnotherapie gebruiken voor uw angst, zal het gemakkelijker overwinnen angsten geworden.