Hoe gebruik Ginko Biloba

Hoe gebruik Ginko Biloba

Met ginkgo biloba, betekent het hebben van "senior momenten" niet om een ​​geaccepteerde manier van leven geworden. De Universiteit van Maryland Medical Center geeft aan dat studies tonen aan dat dit kruidensupplement vertraagt ​​geheugenverlies en traktaties dementie. Aanvullende studies ondersteunen succes in de behandeling van seksuele disfunctie en verbeterde been circulatie. Over het algemeen als veilig beschouwd, ginkgo biloba veroorzaakt weinig bijwerkingen. Echter, voordat het gebruik van ginkgo biloba om een ​​van deze symptomen te behandelen, contact op met uw arts, als dit supplement kan niet het beste zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of voor mensen die bepaalde medicijnen.

Instructies

Doseringen

•  Neem 40 mg ginkgo biloba dagelijks als je een gezonde volwassene boven de leeftijd van 18.

2 Breng 120-240 mg ginkgo biloba per dag, verdeeld over 2-3 doses, geheugenverlies en dementie te behandelen. Neem ginkgo biloba ten minste 8 tot 12 weken voor verwachten resultaten. Beoordelen gebruik maandelijks met uw arts.

•  Neem 120-160 mg ginkgo biloba voor circulatie problemen, verdeeld over 2-3 doses per dag. Verwachten deze dosering voor een minimum van 6 tot 12 weken duren voordat het zien van de resultaten. Monitor maandelijks de voortgang met uw arts.

•  Neem 60-240 mg ginkgo biloba per dag, verdeeld over twee doses, om seksuele dysfunctie te behandelen.

•  Laat ginkgo biloba niet aan kinderen onder de 18 jaar, omdat studies alleen gericht op volwassen proefpersonen in de test trials.

Hints

  • Voor het grootste deel, laren ginkgo biloba tabletten of capsules 40 mg, 60 mg en 120 mg doses. Aankoop grotere doses van 400 mg en 500 mg op advies van uw arts.
  • Ginkgo biloba zaden en vruchtvlees bevatten giftige eigenschappen. Eten ze niet.
  • Het consumeren van ginkgo biloba kan de werkzaamheid van sommige recept en over-the-counter medicatie te veranderen. Controleer altijd eerst met uw arts voordat u het.