Hoe gebruik Ginger Root Als reisziekte Remedy

Hoe gebruik Ginger Root Als reisziekte Remedy

Gember is afkomstig van een tropische plant geteeld in vochtige grond. De wortelstokken worden geoogst en gedroogd, gedestilleerd in stoom of gedistribueerd rauw. Grieken gebruikten gember 4.500 jaar geleden in brood recepten, en collecties van Chinese kruiden kuren uit 500 AD bevatten gember kuren. Chinese en ayurvedische (Indiase) traditionele medicijnen voorschrijven verse gember voor verwarming van de maag en stop braken en gedroogde gember om maagpijn te onderdrukken, braken en diarree (Foster, 2006). Volgens Mishra, hebben dubbelblinde studies gemberextracten gevonden om effectief te onderdrukken misselijkheid bij patiënten met ochtendmisselijkheid, chemotherapie-gerelateerde misselijkheid,-operatie-gerelateerde misselijkheid en reisziekte.

Instructies

•  Rasp of snijd verse gember in kleine stukjes.

•  Plaats gember stukjes in een glas water en giet er kokend water over hen. Laat ze zitten tot de gewenste concentratie is bereikt. Je kan wel of geen druk op uit stukken van gember voor de volgende stap.

•  Mix in 2 eetl. citroensap, 2 eetlepels honing of drink het gewoon. Deze methode is het meest betrouwbaar.

•  Als dat niet werkt, probeer dan het hakken gember en zet het door een sapcentrifuge. Gebruik het sap in theeën, soepen, sauzen, stoofschotels of drink een lepel voor misselijkheid opluchting. U kunt ook het sap van 1/2 citroen, drie sinaasappels en honing toe te voegen aan de gember voor een smaakvolle sap dat kan worden verdund met water. Freeze in ijsblokjedienbladen bulk hoeveelheden in de vriezer bewaren. Andere opties zijn het slikken of kauwen op rauwe gember voor ongeveer vijf minuten (spuwde de rest).

Hints

  • Neem contact op met uw arts, apotheker of zorgverzekeraar voordat u een huismiddeltjes of supplementen. De Mayo Clinic waarschuwt ook patiënten die veel moet nog worden geleerd over de effectiviteit en veiligheid van grote doseringen van kruiden en specerijen.